قبل از درست کردن ذرت بو داده روی اجاق گاز، ذرتها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب خیس کنید.
سپس از صافی رد کنید و روی اجاق قرار دهید.
رطوبت اضافه شده به دانههای ذرت موجب سریعتر آماده شدن ذرتها و پفدارتر شدن آنها میشود.
روغن و کمی نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد، ذرتها را اضافه کنید.
قابلمه را تکان دهید تا ذرت در سراسر قابلمه پخش شود.
دقت کنید دانههای ذرت روی هم نباشد، اندازه قابلمه باید در حدی باشد که دانههای ذرت به خوبی در آن پخش شود، روغن باید تا اندازهای باشد که تمام ذرتها چرب شود.
پس از اینکه اولین ذرت پف کرد، در قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا ذرتها آماده شود، اگر صدایی به گوش نرسید، سریع قابلمه را از روی حرارت بردارید تا ذرتها نسوزد.
برای تهیه ذرت کرهای به جای روغن از کره استفاده کنید.
برای تهیه پفیلای سرکهای مقداری سرکه را با کره ذوب شده مخلوط کنید و روی ذرت بو داده داغ بریزید و مخلوط کنید.
برای تهیه ذرت بو داده پنیری مقداری پنیر پارمزان رنده شده را روی آن بریزید و سرو کنید.
فقط از قابلمه رویی استفاده کنید. چون سریع داغ میشود و خیلی هم دمای آن بالا میرود.
حرارت گاز را متوسط کنید و در قابلمه را کاملاً نبندید، در قابلمه باید حدود یک سر انگشت باز باشد تا بخار نگیرد.
توجه کنید که وقتی صدای ترکیدن ذرت قطع شد، سریع شعله را خاموش کنید که ذرتها نسوزد.