کد خبر: ۹۲۸۷۸۰
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۶

دو مهاجم جدید در راه تراکتور

سرپرست مدیرعاملی باشگاه تراکتور گفت: رزومه بازیکنان مختلف مورد بررسی کادرفنی قرار گرفته و دو بازیکن در پست مهاجم جذب می‌کنیم.
دو مهاجم جدید در راه تراکتور
آفتاب‌‌نیوز :

سعید مظفری‌زاده اظهار کرد: آقای اسکوچیچ به همراه دستیارانش رزومه چندین مهاجم داخلی و خارجی را بررسی کرده‌اند و مذاکرات فشرده‌ای با گزینه‌های معرفی شده از سوی ایشان انجام گرفته و برخی از این مهاجمان خارجی تمایلی برای حضور در فوتبال ایران نشان نداده‌اند.

وی ادامه داد: با این حال، پیگیری‌ها ادامه داشته و تلاش می‌کنیم طی روز‌های آتی یک مهاجم خارجی جذب کنیم؛ همچنین در کنار آن مذاکرات با یک مهاجم داخلی نیز مثبت بوده و توافقات حاصل شده که پس از امضای قرارداد، معرفی خواهد شد.

سرپرست مدیرعاملی باشگاه تراکتور خاطرنشان کرد: علیرضا آرتا و پویا پورعلی دو بازیکن جدید تراکتور هستند که برای تقویت تیم در فاز دفاعی و میانه میدان با نظر سرمربی تیم جذب شده‌اند.

به نقل از رسانه رسمی تراکتور، وی در رابطه با وضعیت آکادمی باشگاه نیز گفت: در راستای ارتقای کیفیت آکادمی باشگاه، مذاکرات و توافق اولیه با یک مربی کروات انجام گرفته تا ایشان سکان مدیریت آکادمی باشگاه را برعهده گیرد. او سابقه سرمربی‌گری در تیم‌های ملی پایه کرواسی و فعالیت در یکی از آکادمی‌های فوتبال کشورمان را در کارنامه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین