پایگاه خبری آفتاب
۱۴ /شهريور /۱۴۰۵
Saturday 05 September 2026
کد خبر:۹۲۹۹۴۷
۱۴:۱۳
۱۴۰۳/۰۵/۲۸

تاکید اعضای فراکسیون مستقلین مجلس بر رای قاطع به تمامی وزرای پیشنهادی دولت

تاکید اعضای فراکسیون مستقلین مجلس بر رای قاطع به تمامی وزرای پیشنهادی دولت
عضو فراکسیون مستقلین مجلس گفت: اعضای فراکسیون مستقلین در جلسه امروز بر رای قاطع به تمامی وزرای کابینه پیشنهادی آقای پزشکیان تاکید کردند. 
۱۴:۱۳
۱۴۰۳/۰۵/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،

احمد فاطمی روز یکشنبه با اشاره به نشست امروز صبح فراکسیون مستقلین مجلس گفت: جلسه امروز صبح با حضور وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش و صنعت معدن و تجارت برگزار شد.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس اظهار داشت: در این جلسه ضمن گفتگو و سوال و جواب اعضای فراکسیون و وزرای پیشنهادی اعضای فراکسیون بر رای قاطع مجلس به تمامی وزرای پیشنهادی کابینه آقای پزشکیان تاکید کردند.

وی افزود: این موضوع در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت که کابینه وفاق ملی زمانی در عرصه اجرا نیز دولت وفاق ملی خواهد بود که تمام اعضای آن از مجلس رای اعتماد بگیرند و در غیر این صورت و در شرایطی که تمامی کابینه از مجلس رای اعتماد نگیرد از معنا و مفهوم وفاق ملی تهی خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha