پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۹۳۵۲۲
۱۴:۰۶
۱۳۸۸/۱۰/۱۹

جلوگيری از توانمندی هسته‌ای ايران،اولويت اصلی اسرائيل است

نخست‌وزير رژيم صهيونيستي در ديدار با اعضای كميته دفاعی و امورخارجی پارلمان اسرائيل گفت
۱۴:۰۶
۱۳۸۸/۱۰/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب- نخست‌وزير رژيم‌صهيونيستی با اشاره به اینکه موضوع هسته‌ای ايران از جمله چالش‌های پیش روی اين رژيم است گفت: ممانعت از دستيابی ايران به قابليت هسته‌ای، مسئله اصلی اسرائيل است.
بنيامين نتانياهو در مصاحبه با روزنامه "جروزالم پست "، با اشاره به همكاری آمريكا و اسرائيل در تلاش برای جلوگيری از دستيابی ايران به قابليت هسته‌ای اعلام كرد: اسرائيل برای دستيابی به اين هدف (جلوگيری از قابليت هسته‌ای ايران) با آمريكا هماهنگ است .
نخست‌وزير رژيم صهيونيستي در ديدار با اعضای كميته دفاعی و امورخارجی پارلمان اسرائيل با بیان مخالفت اين رژيم با برنامه هسته‌ای ايران گفت: چالش‌برانگيزترين مشكل استراتژيک اسرائيل برنامه هسته‌ای ايران است. وی مدعی شد: طی دو سال گذشته، ايران برنامه هسته‌ای نظامی خود را پيش برده و مشروعيت خود را نيز در نگاه جامعه جهانی از دست داده است.
نتانیاهو افزود:ممانعت از دستيابی ايران به قابليت هسته‌ای، مسئله اصلی اسرائيل است. نخست وزیر رژیم صهیونیستی با اشاره به اقدامات جامعه جهانی برای متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران و مخالفت‌های چین و روسیه با اعمال تحریم‌های شدید علیه ایران گفت: مشخص نيست همكاری روسيه و چين عليه ايران ادامه داشته باشد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha