درحالیکه روغن نارگیل به عنوان یکی از عوامل فعال در تقویت سیستم ایمنی تلقی میشود، اما حال یک محقق آمریکایی از دانشگاه هاروارد، آن را خطری برای سلامت عنوان میکند.
«کارین میشلز» در این باره میگوید: «مصرف روغن نارگیل هشداردهنده است. این روغن یکی از از بدترین مواد خوراکی تلقی میشود.»
وی در حمایت از ادعای خود عنوان میکند روغن ناگیل سرشار از چربی اشباع شده به اندازه ۸۰ درصد است که به مراتب بالاتر از چربی اشباع موجود در کره، چربی گوساله و گوشت خوک است.
به گفته محققان، میزان چربی اشباع بالا به اندازه ۸۰ درصد بی نهایت برای سلامت خطرناک است چراکه منجر به افزایش میزان کلسترول بد و در نتیجه انسداد رگها و عروق خونی میشود، از اینرو ریسک حمله قلبی و فشارخون بالا هم افزایش مییابد.
با این حال محققان عنوان میکنند روغن نارگیل موجب افزایش کلسترول خوب خون هم میشود.