پایگاه خبری آفتاب
۱۵ /آبان /۱۴۰۵
Friday 06 November 2026
کد خبر:۹۴۳۴۸۰
۱۶:۵۳
۱۴۰۳/۰۷/۲۷

تصادف رانندگی مرگبار در خمینی‌شهر

تصادف رانندگی مرگبار در خمینی‌شهر
 مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی خمینی‌شهر گفت: حادثه برخورد ۲ دستگاه خودرو در این شهر امروز (جمعه) ۲ کشته و ۲ مصدوم برجا گذاشت.
۱۶:۵۳
۱۴۰۳/۰۷/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،

حجت‌الله کارگران  افزود: ساعت ۱۱:۵۹ امروز حادثه برخورد ۲ خودروی پژو ۲۰۶ و پراید در بلوار باغبان به آتش نشانی خمینی‌شهر گزارش شد.

وی با بیان اینکه این حادثه با محبوسی سرنشینان در خودرو همراه بود، اظهار کرد: تیم‌های امداد و نجات از ایستگاه‌های یک و ۲ عملیاتی در کوتاهترین زمان ممکن به محل حادثه اعزام شدند.

کارگران با بیان اینکه خودروی پژو ۲۰۶ با ۲ سرنشین پس از انحراف از مسیر با یک خودروی پراید در مسیر مقابل برخورد کرده بود، اضافه کرد: گروه‌های امداد و نجات با استفاده از تجهیزات نجات و دستگاه‌های هیدرولیک به آزادسازی سرنشینان محبوس شده در خودرو‌ها پرداختند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی خمینی شهر گفت: سرنشینان خودروی پژو ۲۰۶ که ۲ جوان ۲۹ ساله بودند به‌دلیل شدت جراحات وارده در دم جان باختند و سرنشینان خودروی پراید که یک زن و یک مرد حدود ۴۲ ساله بودند پس از رهاسازی تحویل نیرو‌های اورژانس شدند.

خمینی‌شهر با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۱۰ کیلومتری غرب کلانشهر اصفهان است.

گزارش خطا
ارسال پیام