با این حال راهکارهای موثری برای تمیز نگه داشتن خون و تصفیه آن وجود دارد از جمله مصرف ۷ غذای گیاهی:
زردچوبه: در حالی که برای عطر و طعم دادن به مواد غذایی از آن استفاده میشود، دارای خواص شگفت انگیز دارویی نیز هست. یکی از ویژگیهای اصلی زردچوبه، مبارزه با سرطان، کمک به آسیبهای DNA و دفع التهاب مزمن است. علاوه بر این، زردچوبه از ابتلا به بیماریهای قلبی و لختههای خون نیز جلوگیری میکند. مصرف زردچوبه، انباشت پلاک در شریانها را متوقف کرده و منجر به کاهش کلسترول ال دی ال میشود.
ریحان: به کبد و کلیهها کمک میکند تا سموم ساخته شده را از بین ببرند. در واقع مصرف ریحان برطرف کننده مشکلات و عفونتهای گوارشی است. علاوه بر این، به عنوان یک دیورتیک برای از بین بردن هر گونه سم مخفی از خون شناخته میشود.
سیر: مصرف منظم سیر به کاهش فشار خون، بهبود گردش خون و کاهش کلسترول بد منجر میشود. سیر علاوه بر این باعث محافظت از شریان ها، بخصوص آئورت، شریانهای عروق کرونر و مغز میشود؛ آنهم با افزایش جریان خون به اندامهای بدن. سیر غنی از ترکیبات سولفوریک (آلیسین) است که منجر به خلاص شدن خون از سموم میشود و همچنین ریزش مو را نیز متوقف میکند.
قاصدک: حاوی مقادیر زیادی از آنتی اکسیدانها و مواد مغذی ضروری است که دستگاه گوارش را از سموم پاک میکند و به درمان بیماریهای کبد و حذف سموم خون نیز کمک مینماید. سادهترین راه برای مصرف این گیاهف در قالب جوشاندن برگ آن و نوشیدن آن بصورت چای است. شما همچنین میتوانید چای قاصدک را جایگزین قهوه کنید و روزی ۳ بار آن را بنوشید.
گشنیز: اگر در بدن شما جیوه یا فلزات دیگری وجود دارد، حتما گشنیز مصرف کنید. این گیاه نه تنها فلزات را از بدن شما دفع میکند، بلکه برای پاک سازی خون بسیار مفید است. همچنین گشنیز میتواند مشکلات قلبی و عروقی و اضطراب را از بین ببرد.
گزنه: گزنه حاوی آهن است و کم خونی را کاهش میدهد. گزنه برای تصفیه سریع خون و حذف توکسینهای آن فوق العاده است. این گیاه ادرارآور بوده و برای تمیزکردن کلیهها و کبد موثر عمل میکند.
آلوورا: احتمالا تصور میکنید که از آلوورا صرفا برای نرمی و لطافت پوست استفاده میکنند. اما باید بدانید که این گیاه مفید برای درمان بسیاری از ناخوشیهای روزمره و همچنین پاکسازی بدن از توکسینها یا همان سموم مفید است. آلوورا باعث پاکسازی کبد و کلیهها میشود. میتوانید چای آلوورا میل کنید. یک قاشق عصاره آلوورای خالص را در یک فنجان آب جوش دم کنید و سپس آن را صاف کرده و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه بماند. بهتر است چند قطره لیموترش نیز به این چای بچکانید تا طعم آن بهتر و خواصش بیشتر شود.