پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۹۵۱۵۷۸
۱۹:۰۴
۱۴۰۳/۰۹/۰۳

خطری که از بیخ گوش پرسپولیس گذشت

خطری که از بیخ گوش پرسپولیس گذشت
یک منبع آگاه می گوید در جلسه رسیدگی به وضعیت نبیل باهویی اگر حضور ذهن دکتر حقیقت نبود، نمایندگان پرسپولیس کار دست این باشگاه می دادند.
۱۹:۰۴
۱۴۰۳/۰۹/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،

پرونده نبیل باهویی و پرسپولیس همچنان باز است و هر روز اخبار عجیب‌تری در مورد این پرونده به گوش می‌رسد.

گفته می‌شود در جلسه رسیدگی به پرونده نبیل باهویی که هدایتی وکیل پرسپولیس و روسای فعلی و قبلی کمیته پزشکی باشگاه یعنی زرینه و دکتر حقیقت، پزشک سابق پرسپولیس حضور داشتند، زرینه و هدایتی اصرار داشتند در برگه گواهی ارائه شده ذکر شود نبیل باهویی سرم تراپی انجام داده که حقیقت به هدایتی گوشزد می‌کند اینقدر اصرار نکنید؛ سرم تراپی بدون ارائه مستندات بیمارستان دوپینگ است!

زرینه و هدایتی به دلیل فقدان تسلط به قوانین دوپینگ هنوز نمی‌دانند نباید سندی مبنی بر سرم ترابی بدون مستندات بیمارستان به مرجع قضایی ارائه دهند، ارائه این سند، بازیکن و باشگاه را در مظان اتهام به دوپینگ قرار می‌دهد!

گزارش خطا
برچسب‌ها:
دوپینگ پرسپولیس
ارسال پیام
captcha