پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۳:۵۱
کد خبر:۹۵۲۴۲
۱۲:۴۲
۱۳۸۸/۱۲/۰۳
استاندار تهران در خصوص چهارشنبه‌سوری بیان کرد

تمدن: برخی افراد مریض، نکاتی در خصوص چهارشنبه آخر سال مطرح می‌کنند و زحمت ما را زیاد میکنند

تمهیدات لازم برای این روز در دو بخش اطلاع‌رسانی و پیشگیری عملیاتی اتخاذ شده است.
۱۲:۴۲
۱۳۸۸/۱۲/۰۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: استاندار تهران با اشاره به فرارسیدن چهارشنبه آخر سال و جشن‌های مربوط به این روز گفت: شورای تأمین استان تهران پیش‌بینی‌های لازم را برای این روز اتخاذ کرده است.

وی با بیان این که برای بخش اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی، بسته‌هایی آموزشی تهیه شده است، افزود: این بسته‌ها که حاوی توصیه‌های ایمنی و تذکرات لازم است، به تدریج و با نزدیک شدن به روزهای چهارشنبه آخر سال در اختیار رسانه‌های گروهی قرار خواهد گرفت.

تمدن همچنین درباره برنامه‌های شورای تامین برای پیشگیری عملیاتی گفت: با سازندگان غیر مجاز مواد محترقه، تولیدکنندگان وسایل آتش‌زای غیر مجاز و کسانی که موجب توزیع غیر اصوالی و غیرقانونی مواد محترقه شوند، برخورد قانونی خواهد شد.

استاندار تهران تاکید کرد: از هم اکنون برخوردها آغاز شده و اجازه نمی‌دهیم عده ای سودجو و منفعت طلب با توزیع بی رویه و غیر‌اصولی مواد محترقه و آتش زا، فضای مزاحمت برای مردم ایجاد و سلامت مردم را به خطر بیندازند. وی افزود: اقدامات و تمهیدات لازم در روز چهارشنبه آخر سال توسط بخش‌های مختلف انتظامی، پیش بینی شده تا این مراسم در سلامت کامل برگزار شود.

تمدن تصریح کرد: برخی افراد مریض، مسأله‌دار و مأیوس، نکاتی در خصوص چهارشنبه آخر سال مطرح می‌کنند که به عنوان استاندار تهران اعلام می‌کنم با این حرف ها آبروی خود را می‌‌برید و زحمت ما را زیاد میکنید.

وی یادآور شد: مردم ایران مانند همه مقاطع، در باره این مناسبت نیز به طور آگاهانه مشارکت کرده و اجازه سوء استفاده به کسی نخواهند داد و اگر کسی هم بخواهد از این فضا و مناسبت سوء استفاده کند شورای تامین و مسوولان برقراری امنیت، به طور قطع با آنها برخورد خواهد کرد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
چهارشنبه آخر سال
ارسال پیام
captcha