کد خبر: ۹۵۴۴۱۱
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۳

هشدار مدیریت بحران به تهرانی ها

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به صدور هشدار قرمز آلودگی هوا گفت: به شهروندان خصوصاً بیماران تنفسی توصیه می‌شود از فردا تا دوشنبه ۱۹ آذرماه از تردد غیرضرور در فضای باز بپرهیزند.
هشدار مدیریت بحران به تهرانی ها
آفتاب‌‌نیوز :

حامد یزدی مهر مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا، اظهار کرد: از روز شنبه ۱۷ آذرماه تا روز دوشنبه ۱۹ آذر ماه شاهد پایداری جو همراه با تداوم انباشت آلاینده‌های جوی و تشدید کاهش کیفیت هوا، بویژه در مناطق مرکزی و نیمه جنوبی استان تهران خواهیم بود.

وی با اشاره به اثر مخاطره این کاهش کیفیت هوا، گفت: طی مدت مذکور، افزایش غبار محلی، کاهش دید، کاهش کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس تا ناسالم برای همه و در صورت عدم مهار منابع آلاینده (ثابت و متحرک) گاهی کاهش کیفیت هوا در حد بسیار ناسالم (به ویژه در مناطق پرتردد مرکزی و جنوبی) را خواهیم داشت.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بر ضرورت خودداری از تردد غیر ضروری برای تمام گروه‌ها و استفاده از ماسک برای تردد‌های ضروری در مناطق پر تردد شهری تاکید کرد.

وی عنوان کرد: توصیه اکید مدیریت بحران، پرهیز از فعالیت‌های فیزیکی سنگین و طولانی مدت و فعالیت‌های ورزشی در فضای باز است.

وی همچنین بر ضرورت مدیریت منابع ثابت و متحرک آلاینده هوا، آمادگی دستگاه‌های امدادرسان به ویژه در بخش‌های بهداشت و درمان و اتخاذ تدابیر مدیریتی جهت جلوگیری از افزایش غلظت آلاینده‌های جوی تاکید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین