پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /تير /۱۴۰۵
Thursday 02 July 2026
کد خبر:۹۵۹۵۰۲
۰۰:۵۳
۱۴۰۳/۱۰/۰۸

اسیدپاشی مرموز در تهران

اسیدپاشی مرموز در تهران
به دستور بازپرس جنایی تهران، پرونده‌ای در دادسرای جنایی تشکیل شده و گروهی از ماموران، تحقیقات خود را برای شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان این اسیدپاشی آغاز کرده‌اند.
۰۰:۵۳
۱۴۰۳/۱۰/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،

تحقیقات برای دستگیری عامل یا عاملان اسیدپاشی به سمت زنی جوان در تهران، توسط تیم جنایی پایتخت آغاز شده است.

چند روز قبل زنی جوان که در خانه اش نشسته بود که صدای زنگ در را شنید. او آیفون را برداشت و زنی را دید که ماسک بهداشتی به صورتش زده بود.

وی مدعی شد که همسایه است و برای آنها غذای نذری آورده است. زن جوان به مقابل در رفت به گمان اینکه قرار است ظرف غذای نذری را از زن همسایه بگیرد، اما به محض اینکه در را باز کرد، فردی را دید که یک دست لباس سیاه به تن داشت و صورتش را با پارچه سیاه رنگ پوشانده بود به طوریکه مشخص نبود همان زنی که مدعی بود غذای نذری آورده، است یا شخص دیگر. فرد سیاه پوش، محتویات بطری که در دستش بود را به سمت زن جوان پاشید.

زن جوان از ترسش با دست، صورتش را گرفت که همین موجب شد به صورتش آسیبی نرسد، اما از ناحیه دست و پا به شدت دچار سوختگی شد. او با داد و فریاد از همسایه‌ها کمک خواست و برای درمان به بیمارستان انتقال یافت. پس از آنکه بهبود یافت، راهی اداره پلیس شد تا به طرح شکایت بپردازد.

در این شرایط، به دستور بازپرس جنایی تهران، پرونده‌ای در دادسرای جنایی تشکیل شده و گروهی از ماموران، تحقیقات خود را برای شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان این اسیدپاشی آغاز کرده‌اند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
دستگیری
ارسال پیام
captcha