پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۲:۳۶
کد خبر:۹۶۵۶۷
۱۵:۴۷
۱۳۸۹/۰۱/۰۷

به خاطر دموکراسی؛ قرمزهای تایلندی باز هم به خیابان آمدند

۱۵:۴۷
۱۳۸۹/۰۱/۰۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: به گزارش خبرگزاری فرانسه؛ معترضان تایلندی با تجمع در هفت منطقه مهم بانکوک که محل استقرار موقت نیروهای نظامی و امنیتی به‌شمار می‌رود، بار دیگر اعتراض‌های خیابانی خود را از سر گرفتند.

بنا بر این گزارش، لباس قرمزهای تایلند که تحت عنوان «اتحاد ملی برای دموکراسی علیه دیکتاتوری» فعالیت می‌کنند از هواداران «تاکسین شیناواترا»، نخست‌وزیر اسبق این کشور و همچنین افرادی که با کودتای نظامی سال 2006 میلادی که منجر به عزل وی شد مخالف بودند، تشکیل شده است.

هواداران تاکسین که کناره‌گیری دولت فعلی از قدرت را خواستار هستند، تاکید می‌کنند که می‌تواند زمینه بازگشت به قدرت و عفو وی را فراهم کنند.
تاکسین که در حال حاضر ساکن دوبی است به جرائم مختلفی از جمله سوء استفاده از قدرت متهم است.

مخالفان دولت همچنین اعلام کردند که خواستار برگزاری انتخاباتی جدید که به هم‌پیمانان سیاسی آنها اجازه بازگشت به قدرت را می‌دهد، هستند.

هواداران تاکسین با اعلام این‌که نخست‌وزیر فعلی اقتصاد را قبضه کرده و طبقه فقیر جامعه را تحت فشار گذاشته و با فریب دادن مردم در انتخابات پیروز شده است، برکناری هر چه سریع‌تر دولت را خواستار هستند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
تایلند معترضان
ارسال پیام
captcha