کد خبر: ۹۶۸۰۵۵
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲

مدافع منفور، به پرسپولیس رسید!

مدافع کلیدی تیم الهلال پس از بهبودی کامل از مصدومیت، به ترکیب اصلی تیم بازگشته و آماده حضور در بازی‌های آینده است.
مدافع منفور، به پرسپولیس رسید!
آفتاب‌‌نیوز :

«علی البلیهی، مدافع کلیدی الهلال به بازی پرسپولیس رسید»، این گزارش امروز (دوشنبه) نشریه الریاضیه از آمادگی مدافع ملی پوش سعودی برای بازی فردا مقابل سرخ پوشان پایتخت است.

البلیهی جزو ۳ مدافع برتر لیگ عربستان به شمار می‌آید و به خاطر رفتار‌های جنجالی‌اش در زمین شهرت دارد.

البلیهی به همراه تیم ملی عربستان در بازی با آرژانتین در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر جنجال آفرین شد.

این مدافع سعودی در یک صحنه با مسی درگیر شد و به دنبال عصبانی کردن دارنده ۸ توپ طلای بهترین بازیکن دنیا بود ولی مسی با خونسردی به او واکنش نشان داد.

نشریه سعودی می‌نویسد که مصدومیت علی البلیهی از ناحیه زانو برطرف شده و این مدافع می‌تواند در ترکیب الهلال مقابل پرسپولیس قرار بگیرد.

بر اساس گزارش الریاضیه، خط دفاع الهلال به همراه البلیهی با دریافت ۱۷ گل در ۱۸ بازی دومین خط دفاع برتر لیگ عربستان به شمار می‌آید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین