کد خبر: ۹۶۹۰۰۷
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۲

حضرتی: بدقولی‌ها و زبان تهدید آمریکا را فراموش نخواهیم کرد

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در پیامی با تاکید بر اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند انسجام ملی هستیم، گفت: تعامل سازنده با جهان را با هوشمندی، درایت و در چارچوب ‎عزت ملی پیش خواهیم برد. اما پیشینه بدقولی‌ها و زبان تهدید آمریکا را همانگونه که رهبر انقلاب اشاره داشتند، فراموش نخواهیم کرد.
حضرتی: بدقولی‌ها و زبان تهدید آمریکا را فراموش نخواهیم کرد
آفتاب‌‌نیوز :

«الیاس حضرتی» امروز شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دولت چهاردهم در پیشبرد سیاست‌های کلان کشور در عرصه داخلی و خارجی و تامین منافع ملی کشور، انسجام و یکپارچگی ملی را مورد نظر قرار داده و خود را متعهد به تبعیت از سلسله مراتب قانونی و اعتقادی نظام می‌داند.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با تاکید بر اینکه ایران منزوی نیست و نخواهد شد، افزود: ما تعامل سازنده با جهان را با هوشمندی، درایت و در چارچوب ‎عزت ملی پیش خواهیم برد. اما در این راه، پیشینه بدقولی‌ها و زبان تهدید آمریکا را همانگونه که مقام معظم رهبری اشاره داشتند، فراموش نخواهیم کرد.

وی در ادامه یادآور شد: امروز، همانطور که رئیس‌جمهور پزشکیان هم همیشه تاکید می‌کنند، بیش از هر زمان دیگری نیازمند انسجام ملی هستیم. ‎برای ایران و عبور از مشکلات، باید هم به توان داخلی باور داشت و هم وحدت کلمه را نصب‌العین خود قرار دهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین