کد خبر: ۹۷۰۱۹۳
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۷
با ورود سامانه بارشی جدید

امدادگران جمعیت هلال احمر به حالت آماده‌باش کامل درآمدند

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر با اشاره به تشدید سامانه بارشی، از آمادگی کامل نیرو‌های عملیاتی هلال احمر در ۲ استان کشور خبر داد.
امدادگران جمعیت هلال احمر به حالت آماده‌باش کامل درآمدند
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، بابک محمودی در تشریح این خبر گفت: باتوجه به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی کشور مبنی بر تشدید فعالیت سامانه بارشی با مخاطره برف و پدیده مه در مناطق کوهستانی همراه باکولاک، نیرو‌های عملیاتی هلال احمر متشکل از امدادگران و نجاتگران در ۲ استان کشور به حالت آماده‌باش کامل درآمدند.

وی افزود: برای روز جمعه ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۳، در غرب استان کردستان و نوار غربی استان آذربایجان غربی این سامانه بارشی پیش‌بینی شده است که نیرو‌های عملیاتی هلال احمر در این استان‌ها در حالت آماده باش کامل قرار دارند.

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر از هموطنان در این استان‌ها خواست از سفر‌های غیر ضروری، پرهیز کنند و در صورت بروز هرگونه حادثه با شماره ۱۱۲ ندای امدادونجات جمعیت هلال احمر تماس بگیرید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین