کد خبر: ۹۷۰۷۶۱
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۹

غیبت ۴۰۰ میلیون یورویی النصر مقابل پرسپولیس!

النصر عربستان با «۳۰ درصد قدرت بازیکنان خارجی خود مقابل پرسپولیس» قرار می‌گیرد.
غیبت ۴۰۰ میلیون یورویی النصر مقابل پرسپولیس!
آفتاب‌‌نیوز :

ارزش ۴ بازیکن خارجی غایب النصر برای بازی فردا (دوشنبه) مقابل پرسپولیس بیش از ۳ برابر ارزش لیگ برتر ایران (۱۳۲ میلیون یورو) است.

النصر برای به خدمت گرفتن ۴ بازیکن غایبش یعنی رونالدو، اوتاویو، دوران و بنتو مبلغ ۴۰۰ میلیون یورو هزینه کرده است.

دیدار النصر و پرسپولیس فردا (دوشنبه) در تهران برگزار می‌شود. در این بازی نیمی از بازیکنان خارجی النصر به دلیل مصدومیت، محرومیت و استراحت حضور ندارند.

بر اساس گزارش الریاضیه، النصر برای به خدمت گرفتن رونالدو (۲۰۰ میلیون یورو)، اوتاویو (۶۰ میلیون یورو)، دوران (۱۱۰ میلیون یورو) و بنتو (۳۰ میلیون یورو) هزینه کرده است.

این درحالیست که باشگاه سعودی برای بقیه بازیکنان خارجی خود که مقابل پرسپولیس بازی خواهند کرد یعنی مانه، بروزویچ، لاپورت سیماکان و انجلیو در مجموع ۱۴۲ میلیون یورو هزینه کرده تا «۷۰ درصد قدرت بازیکنان خارجی‌اش را در بازی فردا نداشته باشد».

منبع: فرارو
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین