کد خبر: ۹۷۲۳۴۲
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۹

عاملان خفت‌گیری در میدان فردوسی دستگیر شدند

رئيس مرکز عمليات سازمان اطلاعات پليس پايتخت از دستگيری ۲ نفر از اراذل‌واوباش به اتهام خفت‌گیری از راننده و سرنشين خودرويی در حال حرکت در ميدان فردوسی تهران خبر داد.
عاملان خفت‌گیری در میدان فردوسی دستگیر شدند
آفتاب‌‌نیوز :

سرهنگ سعید راستی گفت: مأموران مرکز عملیات پلیس اطلاعات چندی پیش خبری را در خصوص خفت‌گیری توسط ۲ موتورسوار با قمه در محدوده میدان فردوسی دریافت کرده و مأموران پیگیری موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: پس از دریافت خبر سریعاً مأموران این پلیس اقدامات پلیسی خود را انجام داده و مشخص شد راکب و ترک‌نشین موتورسیکلتی در حالیکه قمه به دست داشتند به خودرویی در میدان فردوسی حمله‌ور شده با تخریب و شکستن شیشه خودرو از راننده و سرنشین داخل خودرو خفت‌گیری کردند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه متهمان پس از جراحت و خفت‌گیری از سرنشینان داخل خودرو به‌سرعت از محل متواری شده بودند، ادامه داد: با تلاش مأموران هویت متهمان شناسایی و مشخص شد که هر دو متهم سابقه شرارت داشته و پاتوق متهمان در محدوده پارک لاله تهران است.

سرهنگ راستی به تحقیقات تکمیلی مأموران و اخذ دستور قضائی اشاره کرد و گفت: در یک عملیات پلیسی هر دو متهم در پاتوقشان دستگیر و به مقر پلیس انتقال یافتند. 

رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات تهران به اعتراف متهمان اشاره کرد و گفت: با نهایی‌شدن تحقیقات مأموران هر دو اراذل‌واوباش به دادسرا معرفی شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین