واکنش آمریکا به رونمایی از نسل جدید ماشین های سانتریفیوژ در کشورمان
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: کراولی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در اظهاراتی عجیب گفت: بر اساس اظهارات مقام های ایرانی در هنگام رونمایی از سانتریفیوژ جدید باید نتیجه بگیریم که ایران در برنامه های اتمی خود مقاصد پلیدی دارد.
وی افزود به همین دلیل است که آمریکا به همکاری خود با جامعه جهانی برای اقدامات بیشتر علیه ایران ادامه می دهد.
فیلیپ کراولی گفت باید به ایران نشان داد که "کوتاهی در تعهداتش" تبعاتی در پی خواهد داشت.
بریتانیا نیز نسبت به تحولات اتمی ایران ابراز "نگرانی عمیق" کرده است.
سخنگوی وزارت خارجه بریتانیا گفت: ما نسبت به برنامه های اتمی ایران و کوتاهی (این کشور) در اطمینان دادن به جامعه جهانی مبنی بر صلح آمیز بودن مقاصدش نگرانی عمیقی داریم.
وی افزود: 5 قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد که ایران را ملزم به تعلیق برنامه غنی سازی و روشن کردن مقاصد اتمی اش می کند، البته استفاده از این نوع فناوری را ممنوع کرده است.
کشورمان موفق به طراحی نخستین نمونه از سانتریفیوژهای هسته ای نسل سوم شده است که حدود 5 یا 6 برابر ماشین های نسل اول کارآیی دارد.
مقامات کشورمان در مراسم چهارمین جشن ملی هسته ای از نمونه ای از نسل سوم سانتریفیوژها و آنچه که نمونه سوخت مجازی رآکتور تهران نامیده می شود، رونمایی کردند.
علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان، در این مراسم در باره طراحی نسل سوم ماشین های سانتریفیوژ در سازمان انرژی اتمی گفت: این ماشین ها آزمایش های مکانیکی خود را با موفقیت به پایان رسانده اند.