کد خبر: ۹۷۳۱۱۴
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۷

تحمل سرمای آزادی به امید برد در شهرآورد

هواداران سرخابی به امید بُرد تیم محبوب خود در شهرآورد ۱۰۵ پایتخت، یکی از سردترین روز‌های سال ۱۴۰۳ را با حضور در ورزشگاه آزادی تحمل می‌کنند.
تحمل سرمای آزادی به امید برد در شهرآورد
آفتاب‌‌نیوز :

پرسپولیس و استقلال از ساعت ۱۷:۱۵ عصر امروز با سوت پیام حیدری در شهرآورد شماره ۱۰۵ به مصاف هم می‎‌روند. مهمترین اتفاقات پیش از این بازی کری‌خوانی و حواشی است که حساس‌‎ترین دیدار هفته بیست و یکم که ورزشگاه آزادی را در یک روز سرد زمستانی به کوره داغ تبدیل کرده است.

شماری از هواداران ۲ تیم با پتو در ورزشگاه حاضر شده و به امید برد تیم محبوب خود یکی از سرد‌ترین روز‌های سال ۱۴۰۳ را تحمل می‌کنند. برخی دیگر از هواداران نیز به صورت خانوادگی حاضر شده و به تشویق تیم خود می‌پردازند.

در سکو‌های ورزشگاه آزادی هوادارانی از سنین مختلف حضور دارند و نوجوانان و جوانان شور شوق زیادی برای آغاز این مسابقه بزرگ فوتبال ایران دارند.

شماری از هواداران نیز از شهر‌های دور خود را به تهران رسانده تا در برد احتمالی تیم خود شریک باشند.

تحمل سرمای آزادی به امید برد در شهرآورد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین