آفتابنیوز :
آفتاب: سیدصولت مرتضوی اظهار کرد: فعلا بحث سیاستهای کلی انتخابات با مفاد مختلفی چون تجمیع انتخابات در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال بررسی است که در نهایت باید خدمت مقام معظم رهبری ارایه شود تا بعد از تایید ایشان ضمانت اجرایی پیدا کند.
وی درباره مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام مبنی بر تجمیع انتخابات مجلس و خبرگان و انتخابات شوراها با ریاست جمهوری اظهار کرد: در نظر گرفتن تجمیع انتخابات ریاست جمهوری و شوراها طول عمر این دوره شوراها را افزایش میدهد که این امر نیاز به مصوبه مجلس دارد.
آقای متضوی با بیان اینکه فکر میکنم تجمیع انتخابات ریاست جمهوری با هیچیک از انتخاباتهای شوراها، مجلس و خبرگان سازگاری ندارد، مصوبه مورد نظر را فاقد قدرت و قوت کارشناسی دانست.
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: در بحث تجمیع انتخابات، اولی آن است که انتخابات خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهر و روستا با هم باشند، ولی انتخابات ریاست جمهوری مستثنی دیده شود. البته مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال پیگیری مباحث دیگری است و ما اظهار نظر کارشناسی و دستگاهیمان را بعد از اینکه سیاستهای کلی تکمیل شد، اعلام میکنیم.
وی اسفندماه را زمان برگزاری انتخابات شورای شهر اعلام و تصریح کرد: اگرچه لازم است ما در این راستا با ناظرین به توافق برسیم اما در نهایت فکر میکنم بسترهای این انتخابات برای اسفندماه فراهم شود.
مرتضوی در پاسخ به سوالی مبنی بر میزان آمادگی وزارت کشور برای برگزاری انتخابات شورای شهر گفت: در حال تهیه مقدمات هستیم تا انتخابات را در اسفند اجرا کنیم.