نیروی هوایی کره جنوبی بعد از این که یکی از جنگنده هایش به طور تصادفی به یک منطقه نادرست بمب شلیک کرد، عذرخواهی کرد.
به گزارش گاردین، نیروی هوایی کره جنوبی در بیانیه ای اعلام کرد که هشت بمب چند منظوره MK-۸۲ تصادفی از یک هواپیمای KF-۱۶ نیروی هوایی پرتاب شد و خارج از محدوده تعیین شده فرود آمد.
نیروی هوایی کره جنوبی در این بیانیه از پرتاب غیرعمدی بمب ها که باعث زخمی شدن غیرنظامیان شده است، ابراز تاسف کرد.
سازمان ملی آتش نشانی کره جنوبی تایید کرد که چهار نفر بشدت زخمی شدند و جراحت سه نفر دیگر جزئی بوده است.
این حادثه در منطقه پوچئون (Pocheon) حدود ۲۵ کیلومتری جنوب مرز کره جنوبی با کره شمالی رخ داد.
خبرگزاری یونهاپ نیز گزارش داد که کره جنوبی پنج شنبه (امروز) در منطقه پوچئون، «مانور ترکیبی آتش مستقیم» با آمریکا برگزار کرد.
سازمان آتش نشانی ملی کره جنوبی اعلام کرد که این بمب ها در مانور نظامی مشترک کره جنوبی و آمریکا در یک منطقه روستایی فرود آمدند. در نتیجه به ساختمان یک کلیسا و دو بخش از یک خانه آسیب وارد شد.
بر اساس این گزارش، مانور نظامی مشترک آمریکا و کره جنوبی تحت عنوان «سپر آزادی» که یکی از بزرگترین مانورهای نظامی مشترک سالانه دو کشور است، قرار است آخر ماه جاری میلادی برگزار شود.
کره جنوبی و کره شمالی از زمان درگیری های سال ۱۹۵۳-۱۹۵۰ که بدون توافق صلح به پایان رسید، به لحاظ فنی در یک درگیری مداوم قرار دارند.
آمریکا به عنوان بخشی از اقداماتش به بهانه حفاظت از سئول در مقابل پیونگ یانگ، ۱۰ هزار سرباز در کره جنوبی مستقر کرده است.
مانورهای نظامی مشترک آمریکا و کره جنوبی اغلب به بهانه اقدامات کره شمالی در پرتاب موشک بالستیک انجام می شود.
کره شمالی یک موشک بالستیک میان برد مافوق صوت را روز ۶ ژانویه (۱۷ دی) پرتاب و پس از آن، روز سه شنبه چندین موشک بالستیک کوتاه برد آزمایش کرد.
کره شمالی آزمایش موشکی ۶ ژانویه را موفقیت آمیز توصیف کرد و گفت که موشک جدید دارای ترکیب جدیدی از الیاف کربن و یک روش جامع و موثر است.
هر دو آزمایش موشکی چند روز قبل از مراسم تحلیف دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب ایالات متحده در روز ۲۰ ژانویه (اول بهمن)، انجام شده است.