کد خبر: ۹۷۴۴۵۷
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۶
با وحدت و انسجام باید نقشه دشمنان را نقش بر آب کنیم

پزشکیان: روسیه و آمریکا نمی توانند کاری بر علیه ما بکنند، امیدمان به خداست

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه باید خود را برای رسیدن به چشم‌انداز مورد نظر رهبر انقلاب آماده کنیم، گفت: باید دست به دست هم دهیم و با وحدت و انسجام، نقشه‌های شوم دشمنان را نقش بر آب کنیم. آمریکا و روسیه هر کاری کنند، اگر به خدا و باورهای‌مان امید داشته باشیم به اهداف‌مان می‌رسیم و از تهدیدها نمی‌هراسیم.
پزشکیان: روسیه و آمریکا نمی توانند کاری بر علیه ما بکنند، امیدمان به خداست
آفتاب‌‌نیوز :

پزشکیان افزود: عبادت یعنی به طرف علم، زیبایی، سربلندی و عزت رفتن و برای بقیه مسائل راه پیدا می‌کنیم. به «من» دل نبندید به «ما» دل ببندید. هر کس می‌تواند کمک کند بیاید وسط داشتن این باور بسیار مهم است. اینطور نیست که من رهنمود دهم در جایی که صد کارشناس برای رهنمود دادن حضور دارند. جهل انسان این است که نداند کوپنش چقدر است. جهالت از جایی شروع می‌شود که فکر کنم برای همه شهر می‌توانم تصمیم گیری کنم. با کمک یکدیگر کشور، شهر، جامعه و ایران را می‌سازیم و جز خدا به کسی دل نخواهیم بست. با بقیه هم معامله می‌کنیم و مشورت می‌کنیم. این‌ها قواعد داد و ستد بین انسان‌هاست. باورها و اعتقادات در اندیشه‌هاست. ما می‌توانیم با باورهایمان آینده را خیلی بهتر بسازیم.

به نوشته ایسنا، وی خاطرنشان کرد: چشم اندازی که رهبری گفته‌اند را باید باور کنیم. علم، فناوری، تحول و اقتصاد را مفتی به آدم نمی‌دهند. شبانه روز باید تلاش کرد. آیا به رهبری باور دارید پس خود را برای رفتن به سمت چشم انداز آماده کنید امیدوارم دست در دست هم نقشه‌های شوم را نقش بر آب کنیم.

به نوشته ایرنا، پزشکیان تاکید کرد: اگر امید ما به خداوند و اتکای ما به باور‌های خودمان باشد، راه را پیدا خواهیم کرد و ما باید این را باور کنیم. ذنب و گناه، قصور ماست؛ عدم توانمندی و مهارت‌های ماست. هر کس در جایگاه خود به عنوان یک مدیر اگر هدفی را درنظر بگیرد، راه رسیدن به آنرا پیدا خواهد کرد. تغییر را باید در خودمان ایجاد کنید و در این صورت است که راه پیدا خواهیم کرد، اما باید به دنبال راه درست و صراط مستقیم باشیم نه راهی که در آن ذلالت است.

پزشکیان با تاکید بر اینکه اگر فکر می‌کنید که امید «من» هستم بدانید که به جایی نخواهید رسید، اما اگر بدانید که امید «ما» هستیم، به مقصد خواهیم رسید. این «ما» هستیم که می‌توانیم به جایی برسیم، نباید به یک انسان دل ببنیدیم چرا که انسان جایزالخطاست و با بروز خطا ممکن است، امید‌ها به ناامید تبدیل شوند؛ اما اگر با هم حرکت کنیم و جز خدا به کسی دل نبندیم، موفق خواهیم شد. دیگر نخواهیم گفت که امروز با ما همراهی نکردند چه کنیم، چرا که چه کنم برای وقتی است که با هم نباشیم.

وی اظهار داشت: نعمت خداوند این است که دشمنی بین ما به مهربانی و دوستی بدل شود؛ هرگاه با هم دشمنی کنیم و اختلاف داشته باشیم در لبه آتش هستیم. اگر با هم باشیم، به خدا دل ببندیم موفق خواهیم شد.

رئیس‌جمهور بسیاری از اقدامات انجام شده در شهرستان پردیس را چشمگیر و استثنایی خواند و افزود: کار‌های زیادی می‌توانیم با هم انجام دهیم به شرط اینکه از این قالب خارج شویم و خدا را ببینیم. عبادت خدا سر خم کردن نیست بکله به طرف خدا رفتن است، یعنی به طرف علم، رحمت، زیبایی، عزت و سربلندی و همه خوبی‌ها رفتن است.

به «من» دل نبندید؛ امیدتان به «ما» باشد

پزشکیان تاکید کرد: با هم راه پیدا می‌کنیم، به «من» دل نبندید، اما به «ما» دل ببنید. باید از لبه آتش بترسیم که خدای ناکرده با هم دعوا کنیم و به هم طعنه بزنیم، در این صورت است که به مشکل برخواهیم خورد. هر کس می‌تواند باید به میدان بیاید و کمک کند، هر کدام از ما می‌توانیم کاری کنیم که دیگری نمی‌تواند و باید به این امر باور داشته باشیم.

وی گفت: در جایی که صد‌ها کارشناس بهتر از من است، چطور می‌توانم رهنمود بدهم؟ دلیل بر جهالت انسان همین است که نداند باید تا کجا صحبت کند، جهالت از آنجا شروع می‌شود که من تصور کنم بر همه فنون مسلط هستم و برای همه شهر‌ها و کشور نقشه بکشم.

ایرانمان را «با هم» می‌سازیم

رئیس‌جمهور اظهار داشت: با هم شهر، کشور، جامعه و ایرانمان را خواهیم ساخت؛ جز به خدا دل نخواهیم بست، با دیگران هم براساس براساس قواعد داد و ستد می‌کنیم.

وی گفت: با باور خود می‌توانیم آینده بسیار زیباتری بیافرینیم و چشم‌انداز موردنظر رهبر انقلاب را محقق کنیم. باید در علم و فناوری و اقتصاد در منطقه اول باشیم و اینها به راحتی به دست نمی‌آید، باید شب و روز تلاش کنیم و زحمت بکشیم، باید رفتار خود را تغییر دهیم تا به هدف خود برسیم.

رئیس‌جمهور در پایان با تاکید بر اینکه اگر به رهبری اعتقاد داریم باید خود را برای رسیدن به چشم‌انداز مورد نظر ایشان آماده کنیم، تصریح کرد: باید با تلاش و کوشش به چشم انداز مورد نظر رهبر انقلاب دست پیدا کنیم. باید دست به دست هم دهیم و با وحدت و انسجام نقشه‌های شوم دشمنان را نقش بر آب کنیم.

«مسعود پزشکیان» امروز به همراه جمعی از اعضای هیات دولت و به منظور انجام سفری یک روزه به شهرستان‌های پردیس، فیروزکوه و دماوند در شرق استان تهران سفر کرده است.

نشست با فناوران و نخبگان دانش‌بنیان و بازدید از برخی از شرکت‌های این حوزه، دیدار با فعالان کشاورزی و دامپروری شرق استان تهران و نشست با مدیران منطقه از برنامه‌های رئیس‌جمهور در این سفر یک روزه است.

گفتنی است، دکتر پزشکیان پنج‌شنبه هفته گذشته ۹ اسفند ماه نیز در قالب دور دوم پنجمین سفر استانی خود به شهرستان‌های استان تهران، در اسلامشهر، بهارستان و رباط کریم حضور یافت؛ همچنین پنجشنبه ۲ اسفند ماه نیز در دور اول این سفر به شهرستان‌های شهریار، قدس و ملارد سفر کرد.

رئیس‌جمهور تاکنون به استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، خوزستان، بوشهر و برخی شهرستان‌های استان تهران سفر کرده است.

مسعود پزشکیان بعد از ظهر پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ و در آخرین مرحله از سفر به شهرستان‌های پردیس، فیروزکوه و دماوند در نشست مدیران شهرستان‌های شرق استان تهران شرکت کرد و این‌که روسیه و آمریکا بخواهند کاری بر علیه ما بکنند، امیدمان اگر به خدا و باورهایمان باشد نمی‌توانند و ما به اهدافمان می‌رسیم. گناه ناشی از قصورات و عدم توانمندی‌ها ماست، شما و ما مدیران اگر هدفی را در نظر بگیریم با اتکا به خدا به آن خواهیم رسید. تغییر اول در باورها و اعتقادات‌مان باید اتفاق بیفتد آن وقت برای همه چیزهایی که در این جلسه گفته شد می‌توانیم راه پیدا کنیم.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین