کد خبر: ۹۷۵۷۸۱
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۸

حمایت بوژوویچ از حردانی و انتقاد از نوازی؛ چرا روحیه او را خراب می‌کنی؟

در جریان بازی برگشت استقلال برابر النصر یک اتفاق عجیب رخ داد که انتقاد سرمربی استقلال از دستیارش را در پی داشت.
حمایت بوژوویچ از حردانی و انتقاد از نوازی؛ چرا روحیه او را خراب می‌کنی؟
آفتاب‌‌نیوز :

در دقایق پایانی نیمه اول بازی استقلال برابر النصر در یک صحنه محمد نوازی سر صالح حردانی فریاد زد، اما این اتفاق با واکنش قاطع بوژوویچ همراه بود.

به گفته یکی از بازیکنان نیمکت نشین استقلال در این لحظه بوژوویچ به نوازی گفت: «برای چه سر حردانی فریاد می‌زنی؟ در نیمه دوم خودت می‌خوای جای او بازی کنی؟ این رفتار‌ها روحیه او را خراب می‌کند.»

البته انتقاد بوژوویچ از نوازی به همین جملات ختم نشد و او در ادامه به نوازی گفت؟: «می خواهی من بنشینم روی نیمکت و تو تیم را لب خط هدایت کنی؟»

در مجموع بوژوویچ لب خط شخصیت آرامی دارد و از آن دسته سرمربی‌هایی است که به داد و فریاد سر بازیکن اعتقادی ندارد و به همین دلیل هم در جریان بازی با النصر نسبت به رفتار دستیارش معترض شده بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین