پایگاه خبری آفتاب
۱۴ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 04 June 2026
کد خبر:۹۷۵۸۵
۱۴:۴۸
۱۳۸۹/۰۱/۲۵

دستگاه‌های زیرنظر رهبری از شمول تنقیح قوانین مجلس خارج شدند

۱۴:۴۸
۱۳۸۹/۰۱/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: نمایندگان مجلس طرح تدوین و قوانین و مقررات كشور را به منظور تامین نظر شورای نگهبان اصلاح كردند. 

در جلسه علنی امروز چهارشنبه طرح تدوین و تنقیح قوانین و مقررات كشور كه از سوی شورای نگهبان به مجلس بازگردانده شده بود، مورد اصلاح قرار گرفت.

براساس اصلاحات صورت گرفته بر این طرح، كلیه دستگاه‌های حكومتی كه مقررات وضع می‌كنند؛ از قبیل هیأت دولت، شورای عالی انقلاب فرهنگی، هیأت عمومی دیوان عالی كشور، هیات عمومی دیوان عدالت اداری و همچنین دستگاه‌های كه مقررات آنها لزوم اجرا دارد؛ موظفند تمام مصوبات خود را جهت اعمال این قانون به مجلس ارسال كند.

لازم به ذكر است براساس ماده‌ای كه مجلس امروز به این بند الحاق كرد، مجلس خبرگان، مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای‌عالی امنیت ملی و شورای نگهبان از شمول این ماده مستثنی می‌شوند.

گفتنی است تصمیمات شورای عالی تنقیح قوانین مذكور در این طرح جنبه مشورتی برای رییس مجلس خواهد داشت.

این شورا شامل رئیس مجلس، معاون حقوقی رئیس‌جمهوری، یكی از معاونین رئیس قوه قضاییه، دو نفر از حقوقدانان شورای نگهبان و معاونان قوانین و نظارت مجلس است و مصوبات آن باید به تایید رئیس مجلس برسد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
قاون مجلس رهبری
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۶
يك كف مرتب به افتخار رشادت و شهامت بي نظير وكلاي رعيت.
پاسخ