کد خبر: ۹۷۷۳۴۲
تاریخ انتشار : ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۵

رکوردشکنی عجیب مصرف بنزین در کشور

سخنگوی صنف جایگاه‌داران گفت: مصرف بنزین فراتر از تصور است، ما پیش‌بینی رشد ۱۰ تا ۲۵ درصد را داشتیم، اما مصرف در اوج ۱۵ میلیون لیتر بیشتر از برنامه‌ریزی بود.
رکوردشکنی عجیب مصرف بنزین در کشور
آفتاب‌‌نیوز :

رضا نواز سخنگوی صنف جایگاه‌داران با اشاره به آخرین وضعیت تأمین بنزین در جایگاه‌های کشور، گفت: در ۱۰ روز گذشته رکورد مصرف بنزین متعلق به روز پایان سال با مصرف ۱۶۴ میلیون لیتر در یک روز است که ایران را به رتبه هشتم بیشترین بنزین توزیعی در یک روز جهان رساند.

سخنگوی صنف جایگاه‌داران بیان کرد: مصرف بنزین فراتر از تصور است، ما پیش‌بینی رشد ۱۰ تا ۲۵ درصد را داشتیم، اما مصرف در اوج ۱۵ میلیون لیتر بیشتر از برنامه‌ریزی و تصور بود.

وی افزود: احتمال رکوردشکنی دوباره مصرف بنزین در روز‌های پیش‌رو وجود دارد.

به گفته سخنگوی صنف جایگاه‌داران، به دلیل تقاضای بالا در برخی از جایگاه‌ها صف تشکیل می‌شود، اما تاکنون گزارشی مبنی بر اختلال نداشته‌ایم.

نواز کیفیت بنزین تأمین شده را مناسب ارزیابی و بیان کرد: با توجه به وضعیت مناسب ذخایر روند تأمین بنزین برای جایگاه‌ها طبق برنامه است.

منبع: تابناک
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین