آفتابنیوز : آفتاب: رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور در همایش شهرداران استان همدان آخرین سیاستها و برنامه های عمده در حوزه مدیریت شهری کشور را تشریح کرد و گفت: 17 هزار میلیارد ریال امسال برای اجرا و گسترش طرح قطار شهری در شهرهای مختلف کشور تصویب شده است.
وی افزود: در بحث یارانه بلیت مترو و اتوبوس هم 260 میلیارد تومان علاوه بر پیشنهاد دولت اضافه شد که60 میلیارد تومان آن برای شهر تهران و 200 میلیارد تومان نیز برای سایر شهرها در نظر گرفته شده است.
ارشاد منش گفت: علاوه بر اعتبارات دارای ردیف شهرداریها در قانون بودجه، امسال مبلغ 50 میلیارد تومان برای کمک به شهرداریهای جدیدالتاسیس، محروم و یا دارای ویژگی خاص پرداخت می شود.
رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور گفت: بر اساس این مصوبه، شهرداریهای جدیدالتاسیس روستاهای بالای سه هزار و 500 نفر باید به شهر تبدیل شوند که بر این اساس 490 شهر به شهرهای کشور اضافه می شود که این شهرها نیازمند پنج هزار میلیارد ریال اعتبارند.
وی افزود: در قالب اوراق مشارکت در سال 89، پنج هزار میلیارد ریال به شهرداریها اختصاص می یابد.
ارشادمنش با بیان اینکه دولت در سال قبل 275 میلیارد تومان به شکل سهام به شهرداریها اختصاص داد افزود: با صحبتی که با رئیس جمهوری داشتیم قرار شد که امسال قیر یارانهای برای شهرداریها بگیریم.
وی افزود: کمبود درآمد شهرداریها مقولهای است که از قبل وجود داشته و تضمینی برای بهتر شدن آن وجود ندارد و آنچه مسلم است این است که تا پایان این دولت قیمت مسکن بالا نرفته و شهرداران در این سه سال از محل عوارض نباید شاهد تحولات باشند.
وی با اشاره به اینکه در سال جاری اعتبار خوبی به دهیاریها اختصاص یافته است گفت: برای رفع مشکلات دهیاریها باید دستگاههای اجرایی حرکت نهادینه و قوی داشته باشند.