کد خبر: ۹۷۸۹۸۹
تاریخ انتشار : ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۰

ادعای تازه نتانیاهو درباره غزه

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد آماده مذاکره درباره مرحله پایانی جنگ غزه است.
ادعای تازه نتانیاهو درباره غزه
آفتاب‌‌نیوز :

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه لفاظی‌هایش گفت: ما آماده گفت‌و‌گو درباره مرحله نهایی جنگ هستیم که به موجب آن حماس خلع سلاح شده و رهبران آن از غزه خارج شوند.

بنا بر اعلام الجزیره، نتانیاهو اظهار داشت: ما خواهان تضمین کنترل امنیتی اسرائیل بر نوار غزه و اجرای طرح «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای کوچاندن هستیم.

همچنین شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از نتانیاهو گزارش داد، کابینه امنیتی تصمیم گرفته است فشار را بر حماس افزایش دهد. نتانیاهو مدعی است که فشار و نه شعار‌ها و ادعا‌های پوچ است که اسرا را باز می‌گرداند.

همزمان، روزنامه عبری یسرائیل هیوم به نقل از مقام صهیونیست نوشت، رژیم اشغالگر خواهان ارائه تضمین‌هایی درباره سلامتی زندانیان در جریان آتش‌بس و مذاکرات شده است.

این مسئول ادامه داد: میانجیگران باید از عدم آسیب دیدن اسرای نزد حماس مطمئن شوند.

این منبع همچنین از ایجاد تحول مهمی در مذاکرات اسرا خبر داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین