کد خبر: ۹۸۳۲۲
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۲۰:۲۹

آرای 52 نامزد انتخابات پارلمانی عراق باطل شد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: کمیسیون عالی انتخابات عراق از ابطال آرای 52 نامزد پیروز انتخابات پارلمانی اخیر خبر داد که گفته می‌شود اکثر آنها وابسته به فهرست العراقیه هستند.
 
ایاد علاوی بلافاصله نشست فوق‌العاده‌ای را با اعضای فهرست خود آغاز کرده است. 

به گزارش رسانه‌های عراق، مسئولان عراقی اعلام کردند کمیسیون عالی انتخابات عراق تصمیم به ابطال آرای 52 نامزد انتخابات پارلمانی اخیر گرفت و احتمال می‌رود با این اقدام، پیروزی فهرست العراقیه نیز ابطال شود. 

هنوز مشخص نشده است که نامزدهایی که آرای آنها ابطال شده وابسته به کدام فهرست انتخاباتی هستند.

ائتلاف دولت قانون به ریاست نوری المالکی تاکید کرده است به سبب اشکالات فنی در عملیات شمارش آرا از آرای فراوانی محروم شده است. این ائتلاف به همین سبب خواستار بازشماری آرا در بغداد شده بود که هیأت استنیاف کمیسیون انتخابات هفته گذشته با این درخواست موافقت کرد.

در انتخابات پارلمانی عراق فهرست العراقیه 91 کرسی و ائتلاف دولت قانون  89 کرسی کسب کردند.

در انتخابات پارلمانی عراق، اتئلاف قانون به رهبری نوری المالکی که شیعه است، 2 کرسی کمتر از اتئلاف العراقیه به رهبری ایاد علاوی که شامل سنی‌های سکولار است، به‌دست آورد، ولی هیچ کدام از این دو اتئلاف نتوانستند آرای کافی برای این که بتوانند به تنهایی دولت تشکیل دهند، به‌دست آورند. 

در حالی که حدود نزدیک به دو ماه از برگزاری انتخابات عراق می گذرد، هنوز نشانه‌ای از چشم انداز تشکیل دولت جدید در آینده نزدیک دیده نمی‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین