کد خبر: ۹۸۳۷۱۴
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۳

بهاره رهنما در دورهمی دیکتاتوری زنانه

جرای نمایش «دورهمی زن‌های دیکتاتورها» جدیدترین اثر بهاره رهنما از دهم اردیبهشت در تالار حافظ، حضور محمدرضا عطایی‌فر کارگردان «جزیره آزاد» در این اثر به عنوان بازیگر، موفقیت بین‌المللی نمایش «مستطیل» در امارات و جلسه نقد و بررسی «مهمانی شام» از مهم‌ترین اخبار امروز حوزه تئاتر است.
بهاره رهنما در دورهمی دیکتاتوری زنانه
آفتاب‌‌نیوز :

 به نقل از مشاور رسانه «دورهمی زن‌های دیکتاتورها»، این نمایش به نویسندگی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی بهاره رهنما، از دهم اردیبهشت در سالن حافظ روی صحنه خواهد رفت.

بهاره رهنما که پیش‌تر با آثار تک‌نفره و نمایش‌هایی، چون «یاقوت»، «چشم‌هایی که مال توست»، «دورهمی زنان شکسپیر» و... حضور فعالی در صحنه تئاتر داشته، این بار با نمایشی زن‌محور به دنیای نمایش بازمی‌گردد.

نمایش «دورهمی زن‌های دیکتاتورها» یک تریلوژی (سه‌گانه) زنانه است که با حضور جمعی از بازیگران زن، به روایت زندگی و تجربه‌های همسران و زنان نزدیک به دیکتاتور‌های جهان می‌پردازد.

رهنما در این اثر مانند باقی آثارش، علاوه بر کارگردانی و نویسندگی به ایفای نقش نیز خواهد پرداخت. اطلاعات تکمیلی درباره گروه بازیگران و دیگر عوامل این اثر، به زودی اعلام خواهد شد.

محمدرضا عطایی‌فر کارگردان «جزیره آزاد» از ۱ اردیبهشت ماه جایگزین یکی از بازیگران این نمایش خواهد شد و به روی صحنه خواهد رفت.

عطایی‌فر در توضیح علت این تغییر گفت: یکی از بازیگران ما قرار است در نمایش دیگری بازی کند و زمان اجرای آن با زمان اجرای نمایش «جزیره آزاد» تداخل دارد. به همین علت قرار است من به جای ایشان در اردیبهشت ماه به روی صحنه بروم.

نمایش «جزیره آزاد» فروردین و اردیبهشت ماه هرشب در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران ساعت ۲۰:۳۰ میزبان مخاطبان خواهد بود. یازدهمین دوره فستیوال بین‌المللی مونودرامای فجیره (امارات متحده عربی) میزبان نمایش «مستطیل» از ایران شد.

نمایش «مستطیل» به طراحی، نویسندگی و کارگردانی صحرا رمضانیان و تهیه‌کنندگی ایلیاشمس و کامیار محبی، در ادامه حضور موفق بین‌المللی خود، در یازدهمین دوره فستیوال بین‌المللی مونودرامای فجیره (امارات متحده عربی) موفق به دریافت تندیس جشنواره شد و در میان سه اجرای برتر این دوره قرار گرفت.

در این دوره از جشنواره نمایش‌هایی از کشور‌های آلمان، فرانسه، اسپانیا، یونان، روسیه، ارمنستان، گرجستان، مصر، تونس و... حضور داشتند و با یکدیگر به رقابت پرداختند.

علی میرنژاد به عنوان بازیگر در این اثر به ایفای نقش پرداخت. این اثر کاری از گروه هنری مستطیل است.

این اثر نمایشی پیش‌تر در بیستمین جشنواره بین‌المللی هنر‌های اجرایی ایروان (هایفست) و هفتمین جشنواره بین‌المللی Inspiration مسکو روی صحنه رفته بود و با استقبال مخاطبان مواجه شده بود.

بهاره رهنما با «دورهمی زن‌های دیکتاتورها» روی صحنه می‌رود/ موفقیت بین‌المللی «مستطیل»

مؤسسه فرهنگی و هنری «با ما می‌رسی» به عنوان حامی مالی و معنوی در این اثر حضور دارد.

یازدهمین فستیوال بین‌المللی مونودرامای فجیره امارات از ۱۰ تا ۱۸ آوریل (۲۱ تا ۲۹ فروردین) برگزار شد. هم‌زمان با فروش دو میلیاردی نمایش «مهمانی شام» دومین جلسه نقد و بررسی اثر برگزار می‌شود.

کمدی-درام «مهمانی شام» به قلم نیل سایمون و کارگردانی حسام انوری که از ۱۰ فروردین ماه ۱۴۰۴ در سالن شماره ۲ پردیس تئاتر شهرزاد اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۲۰ اجرا و میزبانی از حدود ۵ هزار مخاطب توانست به فروشی معادل دو میلیارد تومان دست پیدا کند.

همزمان با دو میلیاردی شدن فروش این پروژه، روز چهارشنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ نمایش ساعت ۱۹:۰۰ روی صحنه می‌رود و پس از آن دومین جلسه نقد و بررسی اثر در رویداد هزار و یک شب شهرزاد با حضور مسعود دلخواه، رضا آشفته، میلاد مولانا، حسام انوری، سوسن پرور و امیر غفارمنش برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای خرید بلیت به سایت تیوال مراجعه کنند؛ همچنین حضور در جلسه نقد و بررسی برای عموم آزاد است. فراخوان شرکت در جشنواره بین‌المللی هنر‌های نمایشی سنتی «جاده ابریشم» توسط اکادمی تئاتر شانگهای منتشر شد.

آکادمی تئاتر شانگهای از گروه‌های هنری کشور‌های مسیر جاده ابریشم دعوت کرده تا در جشنواره بین‌المللی هنر‌های نمایشی سنتی ۲۰۲۵ شرکت کنند.

این جشنواره به منظور نمایش شکوه فرهنگ‌های سنتی و بازآفرینی خلاقانه آن در قالب‌های نوین، با حضور گروه‌های نمایشی، موسیقی، عروسکی و ... که آثاری برگرفته از فرهنگ سنتی کشور خود دارند، از ۲۸ اکتبر تا ۳ نوامبر (۶ تا ۱۲ آبان‌ماه ۱۴۰۴) برگزار می‌شود.

موضوع جشنواره بین‌المللی هنر‌های نمایشی «جاده ابریشم»، هنر‌های سنتی: بیان نو در عصر نو است و لازم است علاقه‌مندان فرم درخواست را به همراه سه عکس باکیفیت از اجرا، پوستر قابل ویرایش، ویدئوی کامل اجرا (حداکثر ۲ گیگابایت) متن نمایشنامه به زبان چینی یا انگیسی را به نشانی الکترونیکی زیر ارسال کنند.

نتیجه انتخاب گروه‌ها تا ۲۰ ژوئن (۳۰ خرداماه ۱۴۰۴) اعلام خواهدشد و گروه‌های پذیرفته‌شده از حمایت‌هایی، چون کمک هزینه ۲۰ هزار تا ۴۰ هزار یوان چین و تأمین محل اقامت، غذا، حمل ونقل برای حداکثر ده نفر از هر گروه برخوردار خواهند شد.

جشنواره بین‌المللی هنر‌های نمایشی «جاده ابریشم» شانگهای چین شامل اجرای نمایش، جلسات گفت‌وگوی پس از اجرا با حضور هنرمندان، دانشجویان و اساتید، کارگاه‌های آموزشی توسط گروه‌های شرکت‌کننده و سمپوزیوم علمی با موضوع نگاهی آینده‌محور به هنر‌های نمایشی سنتی خواهدبود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین