کد خبر: ۹۸۴۲۷۴
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۲

تنش در شبه قاره؛ واکنش تند پاکستان به اقدامات هند

در ادامه تنش‌ها میان هند و پاکستان، اسلا‌م‌آباد امروز اعلام کرد که حریم هوایی خود را بر روی تمام خطوط هوایی متعلق به هند بسته و تجارت با هند را متوقف کرد.
تنش در شبه قاره؛ واکنش تند پاکستان به اقدامات هند
آفتاب‌‌نیوز :

دولت پاکستان امروز (پنجشنبه) پس از آن‌که دهلی‌نو، اسلام‌آباد را به حمایت از «تروریسم فرامرزی» متهم و روابط را تنزل داد، مجموعه‌ای از اقدامات دیپلماتیک متقابل را علیه هند اعلام کرد.

در بیانیه‌ای که شورای امنیت ملی پاکستان ارائه داده، تاکید شده است «پاکستان مشاوران دفاعی، نیروی دریایی و هوایی هند در اسلام‌آباد را عناصر نامطلوب اعلام می‌کند. آنها موظف‌اند فوراً پاکستان را ترک کنند».

بر اساس بیانیه دفتر نخست‌وزیری پاکستان شهباز شریف پس از برگزاری جلسه کمیته امنیت ملی پاکستان «روادید صادرشده برای شهروندان هندی به‌جز زائران سیک) لغو خواهد شد.» در ادامه بیانیه آمده است که مرز‌ها بسته، تجارت متوقف و حریم هوایی بر روی خطوط هوایی متعلق به یا تحت بهره‌برداری هندی مسدود خواهد شد.

از طرف دیگر، اسلام‌آباد همچنین تاکید کرده است که هرگونه تلاش هند برای مسدود کردن رود سند به منزله «اقدام جنگی» تلقی می‌شود. واکنش پاکستان یک روز پس از آن صورت گرفت که هند روز چهارشنبه در واکنش به حمله تروریستی در منطقه پاهالگام جامو و کشمیر که منجر به کشته شدن ۲۶ نفر شد، یک تهاجم دیپلماتیک گسترده علیه پاکستان آغاز کرد. این اقدامات شامل تعلیق معاهده آب‌های سند و ممنوعیت ورود اتباع پاکستانی به هند است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین