استقلال با برتری یک بر صفر برابر پیکان، به سختی از سد رقیب لیگ یکی خود عبور کرد تا به نیمه نهایی جام حذفی برسد.
عملکرد شاگردان سیروس دین محمدی در ورزشگاه آزادی قابل تحسین بود، اما انگار او پس از بازی به شدت از دست رفتار بازیکنان استقلال شاکی بود. تا جایی که در مصاحبه بعد مسابقه گفت: «در فینال آسیا برای استقلال گل زدم و توقع احترام داشتم. نمیدانم چرا بازیکنان استقلال سمت من نیامدند، از خودشان بپرسید.»
همین موضوع سبب شد بعد بازی و هنگامی که نفرات دو تیم در رختکن بودند، در جریان حرفهای دین محمدی در کنفرانس خبری قرار گرفتند. به همین دلیل همروزبه چشمی کمی دورتر از اتاق کنفرانس ایستاد و به محض اینکه سرمربی پیکان بیرون آمد، او را در آغوش کشید و به زور همراه او به رختکن تیم مهمان که در همان نزدیکی بود رفت! البته یکی دیگر از بازیکنان استقلال هم کاپیتان دوم این تیم را همراهی میکرد.
در کنار چشمی که دین محمدی را به آغوش کشیده بود، آرش رضاوند هم دیده میشد. هافبک آبیها عقبتر از روزبه و با فاصله نسبت به وقوع ماجرا ایستاده بود، اما پس از اینکه چشمی و دین محمدی به رختکن رفتند، رضاوند هم پشت آنها وارد شد تا این دو بازیکن استقلال ناراحتی ستاره سابق این تیم را از دل او دربیاورند.