حسین کنعانیزادگان، مدافع ملیپوش و باتجربه پرسپولیس، که پس از دو فصل حضور در الاهلی قطر در سال ۱۴۰۲ به جمع سرخپوشان بازگشته بود، حالا بار دیگر در کانون توجهات نقلوانتقالاتی قرار گرفته است. بر اساس اخبار موثق، باشگاه العربی قطر پیشنهادی رسمی به این مدافع ۳۱ ساله ارائه کرده و گمانهزنیها درباره آینده او در پرسپولیس به اوج خود رسیده است. کنعانی که در این فصل با نیمکتنشینیهای گاه و بیگاه و انتقاداتی از عملکردش روبهرو بوده، ممکن است بار دیگر راهی لیگ ستارگان قطر شود؛ لیگی که پیشتر تجربه حضور در آن را با الاهلی داشته است.
کنعانیزادگان پس از جدایی از پرسپولیس در تابستان ۱۴۰۰، دو فصل (۲۰۲۱-۲۰۲۳) را در الاهلی قطر سپری کرد. او در این مدت در ۲۰ بازی از ۲۲ دیدار الاهلی در لیگ ستارگان به میدان رفت و عملکرد قابل قبولی داشت. او در سال ۱۴۰۲ به پرسپولیس بازگشت. بازگشت او به پرسپولیس با استقبال هواداران همراه بود، اما در فصل جاری، با وجود حضور در ترکیب اصلی در بسیاری از بازیها، انتقاداتی از او مطرح شده و حتی در بازیهای اخیر با نظر کارتال نیمکن نشینی را هم تجربه کرده است. حالا با پیشنهاد رسمی العربی، به نظر میرسد این مدافع در آستانه تصمیمی بزرگ قرار دارد.
العربی قطر، که سالهای نه چندان دور گذشته بازیکنانی مثل مهدی ترابی و مرتضی پورعلیگنجی را جذب کرده بود، به دنبال تقویت خط دفاعی خود است و کنعانی را گزینهای ایدهآل میداند. این پیشنهاد در حالی مطرح شده که قرارداد کنعانی با پرسپولیس در پایان فصل به اتمام میرسد و مذاکرات رسمی برای تمدید قراردادش انجام نشده است. هرچند رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس، اخیراً اعلام کرده که مذاکراتی با کنعانی انجام شده، اما تصمیم نهایی به نظر اسماعیل کارتال، سرمربی تیم، بستگی دارد. از سوی دیگر، شایعاتی درباره پیشنهاد تراکتور تبریز نیز به گوش میرسد که میتواند معادلات را پیچیدهتر کند، اما به نظر میرسد کنعانی در صورت جدایی از پرسپولیس بار دیگر لیگ ستارگان قطر را انتخاب خواهد کرد.
کنعانی که سابقه بازی در تیم ملی ایران و حضور در جام جهانی ۲۰۲۲ را در کارنامه دارد، حالا در دوراهی ماندن در پرسپولیس یا بازگشت به قطر قرار گرفته است. موضوعی که هم به تمایل اسماعیل کارتال و باشگاه پرسپولیس برای تمدید قرارداد او و هم خواست خود این مدافع بستگی دارد.