پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 22 July 2026
کد خبر:۹۸۶۹۶۵
۰۸:۳۷
۱۴۰۴/۰۲/۱۷

واکنش ایران به اظهارات نماینده دومای روسیه درباره هندوانه ایرانی

واکنش ایران به اظهارات نماینده دومای روسیه درباره هندوانه ایرانی
مدیر کل دفتر سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه سخت‌گیرانه‌ترین استاندارد‌های جهانی باقی‌مانده نیترات در روسیه انجام می‌شود، تأکید کرد: محصولات کشاورزی ایران هم این استاندارد‌ها را رعایت می‌کنند.
۰۸:۳۷
۱۴۰۴/۰۲/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز،

 پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی حسین اصغری با بیان اینکه حد مجاز باقیمانده نیترات در هندوانه در ایران و روسیه معادل ۶۰ میلی‌گرم در کیلوگرم است، افزود: هندوانه اینکه نشان می‌دهند مشخص نیست از ایران رفته باشد که این موضوع خود مورد سوال است.

وی افزود: روسیه به دلیل عدم تولید کافی از کشور‌های مختلفی هندوانه وارد می‌کند ضمن آنکه سنجش نیترات باید از قسمت خوراکی هندوانه صورت بگیرد و نه از پوست آن، اگر چه دستگاه مورد استفاده هم اصلا دقیق نیست.

 روز گذشته کلیپی در فضای مجازی منتشر شده بود که نماینده دومای روسیه سلامت هندوانه ایرانی را زیر سوال می‌برد.

اصغری ادامه داد: بر اساس مطالعه‌ای که موسسه تحقیقات خاک و آب کشور انجام داده، میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های تولیدی ایران کمتر از ۱۰ میلی‌گرم در کیلوگرم است. این نتیجه از نمونه‌برداری ۴۳۳ نمونه هندوانه از استان‌های اصلی تولید کننده این محصول به دست آمده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha