پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۹۸۷۸۹
۱۶:۴۱
۱۳۸۹/۰۲/۱۴

قالیباف: دزدیدن مجسمه‌های شهر کار افراد عادی نیست

۱۶:۴۱
۱۳۸۹/۰۲/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: محمدباقر قالیباف شهردار تهران امروز در حاشیه دویست و هفتاد و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در مورد سرقت مجسمه‌های تهران، گفت: دزدیدن مجسمه‌های شهر اقدامی سازماندهی شده است و افراد عادی دست به این کار نمی‌زنند؛ این کار به صورت باندی صورت گرفته است. 

وی گفت: با آشنایی بنده در این زمینه باید بگویم، این اقدام کاری سازماندهی شده است و سارقان به صورت باندی عمل کرده‌اند. 

شهردار تهران افزود: نیروی انتظامی اطلاعات خوبی در این زمینه بدست آورده است و همچنین شهرداری تهران نیز شکایت خود را در این زمینه ارائه کرده است.

قالیباف تصریح کرد: در بسیاری از دزدی‌ها مانند دزدیدن گاردریل‌های جنبه اقتصادی دارد؛ اما درباره دزدی مجسمه‌های شهر ممکن است جنبه اقتصادی مد نظر باشد و ممکن است موضوع عمیق‌تر از این حرف‌ها هم باشد.

شهردار تهران در پاسخ به این پرسش که اقدام شهرداری تهران در این زمینه چیست؟ خاطرنشان کرد: بنا نیست شهرداری مسئولیت امنیت را نیز به عهده بگیرد.

وی در پاسخ به این پرسش که بسیاری از مجسمه‌های دزدیده شده وزن بالایی دارند و با جرثقیل دزدیده شده‌اند، گفت: به همین دلیل است که می‌گویند دزد‌های عادی این کار را انجام نداده‌اند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha