کد خبر: ۹۸۷۹۱۸
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۶

دستان مرد، طناب دار همسرش شد

معاون مبارزه جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به دستگیری مردی به جرم قتل همسرش، گفت: این مرد در مشاجره با همسرش به خاطر خرید تلفن همراه، با دستان خود، همسرش را خفه کرد.
دستان مرد، طناب دار همسرش شد
آفتاب‌‌نیوز :

سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری روز یکشنبه در این خصوص اظهار کرد: چندی پیش مرد جوانی، هراسان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفت و گفت که برادرش در یک درگیری خانوادگی، همسر خودش را به قتل رسانده و اکنون در منزل خود حضور دارد. بلافاصله تیمی از ماموران کلانتری ۱۱۱ هفت چنار به محل حادثه اعزام شدند و در بررسی‌ها مشخص شد صاحبخانه که مردی جوان است همسر خود را خفه کرده و خود نیز با حالتی نامتعادل در گوشه‌ای از منزل نشسته است.

معاون مبارزه جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار کرد: بلافاصله بازپرس ویژه قتل به محل حادثه دعوت شد و پس از بررسی صحنه جرم پرونده را به کارآگاهان ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع داد. با حضور ماموران بررسی صحنه جرم در محل قتل و بررسی‌های انجام شده از وضعیت مقتول مشخص شد که قاتل وی را با دست خالی به قتل رسانده و مقتول براثر قطع مسیر‌های شریان خونی به مغز دچار خفگی شده است.

وی اضافه کرد: با هماهنگی‌های انجام شده و انتقال جسد مقتوله به پزشکی قانونی، متهم نیز به پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل و تحت بازجویی قرار گرفت که در نهایت لب به اعتراف گشود و پرده از راز این جنایت برداشت، متهم در اعترافات خود علت قتل را عصبانیت شدید و ناگهانی خود در مشاجره با همسرش عنوان کرد.

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: روز حادثه متهم از محل کار به منزل می‌آید، اما با فریاد‌های همسرش که از وی خرید گوشی تلفن همراه جدید خواستار بود مواجه شده و این مساله به عصبانیت، مشاجره لفظی و در نهایت به درگیری منجر شده که در این درگیری با دستانش گردن همسر خود را چنان فشرده که منجر به مرگ وی شده است.

سرهنگ نثاری اضافه کرد: با این اعتراف پرونده در اختیار بازپرس شعبه دوم دادسرای جرایم جنایی قرار گرفت تا تعیین تکلیف قضایی در این خصوص انجام شود

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین