تغذیه بر هر عضو بدن تأثیر بسزایی میگذارد و ختی میتوان گفت "سلامت" هر عضو در بدن به تغذیهی سالم بستگی دارد.
یکی از عوامل مهم در "سلامت "سیستم عصبی استفاده از ویتامینهای گروه B است.
کمبود ویتامین B ۱ باعث اختلال سیستم عصبی و بیماریهایی مانند بری بری و گز گز و مور مور بدن و عدم توانایی لمس اشیا میشود که با مصرف غلات سبوس دار میتوان از این بیماریها جلوگیری کرد.
کمبود ویتامینهای B ۶و B ۱۲ که باعث اختلالات خلقی، عصبی و گر گرفتگی میشوند و در سلامت سیستم عصبی نقش بسزایی را ایفا میکنند که غلات و حبوبات، جگر و دل و قلوه، شیر و مرغ منابع غنی این ویتامینها هستند.
مصرف امگا۳ در "سلامت" سیستم عصبی کمک کننده است و اختلالات حسی و عصبی را درمان میکند که در انواع ماهیها به وفور یافت میشود.
کمبود ویتامین D علاوه بر عوارض استخوانی باعث عوارض شناختی نیز در فرد میشود که مهمترین آن عدم کار کرد مناسب مغز است که نور آفتاب در درجهی اول بهترین منبع آن است و بعد از آن شیر و مکملها منابع غنی ویتامین D هستند.