کد خبر: ۹۸۹۶۱۳
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲

آبشار کیوان ۲ جوان دیگر را به کام مرگ کشاند

 فرمانده عملیات سازمان آتش‌نشانی شهرداری دوگنبدان گفت: دو جوان ۱۹ و ۳۷ ساله گچسارانی در آبشار کیوان غرق شدند.
آبشار کیوان ۲ جوان دیگر را به کام مرگ کشاند
آفتاب‌‌نیوز :

محمدجواد بیعت اصل افزود: بامداد امروز (دوشنبه) در تماس تلفنی یکی از شهروندان مبنی بر غرق شدن دو نفر در آبشار کیوان اطلاع داده شد.

وی با بیان اینکه این حادثه در ساعت ۲و ۳۰ دقیقه بامداد امروز رخ داد بیان کرد: پس از هماهنگی لازم با فرماندهی نیروی انتظامی و ستاد بحران فرمانداری، عملیات جست و جوی جسد این دو جوان از سوی آتش نشانی شهرداری دوگنبدان در آبشار کیوان آغاز شد.

بیعت اصل ادامه داد: اکیپ غواصی آتش‌نشانی با وجود اینکه مطابق دستورالعمل‌های فدراسیون غواصی، عملیات غواصی در ساعات شب ممنوع است و علی‌رغم ممنوعیت قانونی و خارج بودن محل حادثه از حوزه شهری به محل حادثه اعزام شد.

وی تصریح کرد: جست‌و‌جو از سوی غواصان سازمان در آبشار کیوان آغاز شد که با کمک غواصان سازمان آتش نشانی شهرداری دوگنبدان جسد این دو جوان گچسارانی از آب بیرون آورده شد و، اما این جوان هیچ یک از علایم حیاتی را نداشت.

آبشار کیوان در ۳۵ کیلومتری دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران قرار دارد و تاکنون ۲۰جوان گچسارانی را علاوه بر قربانیان دیگر شهرستان‌های مجاور به کام مرگ برده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین