کد خبر: ۹۹۰۲۹۳
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۱
در صورت شکست مذاکرات میان آمریکا و ایران

اسرائیل در حال آماده‌سازی برای حمله سریع به تأسیسات هسته‌ای ایران

اسرائیل در حال آماده‌سازی برای حمله سریع به تأسیسات هسته‌ای ایران است، در صورتی که مذاکرات میان آمریکا و ایران فروبپاشد؛ این را دو منبع اسرائیلی مطلع از این رایزنی‌ها به آکسیوس گفته‌اند.
اسرائیل در حال آماده‌سازی برای حمله سریع به تأسیسات هسته‌ای ایران
آفتاب‌‌نیوز :

اکسیوس ادامه داد: جامعه اطلاعاتی اسرائیل در روز‌های اخیر از این باور که توافق هسته‌ای نزدیک است، به این نتیجه رسیده که ممکن است مذاکرات به‌زودی شکست بخورد.

یکی از منابع گفته ارتش اسرائیل معتقد است پنجره عملیاتی برای انجام یک حمله موفق ممکن است به‌زودی بسته شود، بنابراین اگر مذاکرات شکست بخورد، اسرائیل باید سریع عمل کند. این منبع حاضر نشد توضیح دهد چرا ارتش معتقد است که در آینده امکان حمله مؤثر کمتر خواهد بود.

 دو منبع اسرائیلی، گزارش شبکه سی‌ان‌ان را تأیید کردند که نیرو‌های ارتش اسرائیل در حال انجام تمرینات و آماده‌سازی برای یک حمله احتمالی به ایران هستند. 

یکی از آنها گفت: «تمرینات زیادی انجام شده و ارتش آمریکا همه چیز را می‌بیند و می‌داند که اسرائیل در حال آماده شدن است.»

یک منبع اسرائیلی گفت: «نتانیاهو منتظر فروپاشی مذاکرات هسته‌ای است و منتظر لحظه‌ای‌ست که ترامپ از روند مذاکرات ناامید شود و آمادگی پیدا کند تا به او چراغ سبز بدهد.»

یک مقام آمریکایی به آکسیوس گفت که دولت ترامپ نگران است که نتانیاهو حتی بدون دریافت چراغ سبز از رئیس‌جمهور ترامپ دست به اقدام بزند.

دو منبع اسرائیلی گفتند هرگونه حمله اسرائیل به ایران یک اقدام تک‌مرحله‌ای نخواهد بود، بلکه یک کارزار نظامی خواهد بود که حداقل یک هفته به طول خواهد انجامید.

چنین عملیاتی بسیار پیچیده و خطرناک خواهد بود — هم برای اسرائیل و هم برای منطقه.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین