کد خبر: ۹۹۰۷
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۸۴ - ۱۷:۳۳

کسی دبیرکل مجمع روحانیون مبارز نمی شود

آفتاب‌‌نیوز :  محمدباقر ذاكري در گفت‌وگو با ايسنا ضمن بيان اين مطلب افزود: آقاي موسوي خوئيني‌ها نيز پيش از اين، پيشنهاد دبيركلي مجمع روحانيون را نپذيرفت و بعد از آن نگاه عموم اعضا به سمت آقاي محتشمي‌پور است اما وي هنوز جوابي نداده و ما اميد داريم در جلسه بعدي مجمع تكليف اين مسأله روشن شود.

اين عضو مجمع روحانيون مبارز با اشاره به سپردن رياست شوراي مركزي اين تشكل به سيد محمد خاتمي در پايان، افزود: رييس شوراي مركزي در اساسنامه‌ي مجمع روحانيون تعريف نشده، از اين رو بايد هرچه سريع‌تر دبيركل انتخاب شود.

در پي خروج مهدي كروبي از مجمع روحانيون مبارز، اين تشكل چندين جلسه تشكيل داد اما براي انتخاب جانشين كروبي به نتيجه‌اي نرسيد و پس از آن اعضا در جلسه‌اي در خانه خاتمي تصميم گرفتند سيدمحمد خاتمي را تا انتخاب دبير كل براي رياست شوراي مركزي انتخاب كنند.

خاتمي در بيان دلايل رد دبيركلي، مشغله فراوان در حوزه تاسيس مجمع جهاني گفت‌وگوي تمدنها را مهم‌ترين علت اين امر عنوان كرده بود.

اين در حاليست كه اعضاي مجمع همچنان براي انتخاب دبيركل جلسه برگزار مي‌كنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین