کد خبر: ۹۹۰۷۲۶
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۰

محبی: آرزو داشتم روزی شاگرد قلعه نویی باشم

محمدمهدی محبی بازیکن تیم ملی فوتبال ایران گفت: بازی با قطر و کره شمالی بسیار مهم و در سیدبندی جام جهانی اثرگذار است.
محبی: آرزو داشتم روزی شاگرد قلعه نویی باشم
آفتاب‌‌نیوز :

 محمدمهدی محبی، وینگر جوان و آینده‌دار تیم فوتبال سپاهان، برای نخستین‌بار به اردوی تیم ملی دعوت شده و حضور در جمع ملی‌پوشان را گامی بزرگ در مسیر پیشرفت خود می‌داند.

وی با ابراز خوشحالی از این فرصت، ابراز امیدواری کرد بتواند با عملکرد مثبت، جایگاهش را در تیم ملی تثبیت کند. محبی در گفت‌وگویی اظهار داشت: خیلی خوشحالم که در این اردو حضور دارم. باید از اعضای کادر فنی، به‌ویژه امیر قلعه‌نویی بابت اعتمادی که به بازیکنان جوان دارند تشکر کنم. من هم به‌عنوان یک بازیکن جوان در این جمع هستم و تمام تلاشم را خواهم کرد تا این حضور ادامه‌دار باشد و بتوانم خودم را به تیم تحمیل کنم.»

وی درباره فضای حاکم بر اردو و رابطه بازیکنان گفت: جو بسیار خوبی در تیم ملی حاکم است، به‌ویژه در رختکن و زمین که تعامل مثبتی بین بازیکنان جوان و باتجربه وجود دارد. این فضا باعث شده راحت‌تر با تیم هماهنگ شویم. شخصاً هدف‌های بلندمدتی در تیم ملی دارم و امیدوارم بتوانم در این مسیر همراه تیم بمانم و مؤثر باشم. این بازیکن همچنین درباره نقش بازی‌های پیش‌روی تیم ملی مقابل قطر و کره شمالی با وجود صعود قطعی به جام جهانی گفت: ابتدا باید بابت صعود زودهنگام تیم ملی به جام جهانی، خدا را شکر کرد. این موفقیت بزرگی است. اما نباید فراموش کنیم که دیدار‌های مقابل قطر و کره شمالی هم بسیار مهم هستند. این بازی‌ها در سیدبندی جام جهانی تأثیرگذار است و امیر قلعه‌نویی هم بار‌ها تأکید کرده که باید در این دو مسابقه با تمام توان حاضر شویم. این دیدار‌ها فرصتی برای اثبات شخصیت حرفه‌ای تیم ملی و ادامه روند موفقیت‌آمیز ماست.

محبی درباره کار با امیر قلعه‌نویی نیز اظهار کرد: مدت‌ها آرزو داشتم روزی شاگرد ایشان باشم. حالا که این فرصت برایم فراهم شده، بسیار خوشحالم و امیدوارم بتوانم از تجربه ایشان به بهترین شکل بهره ببرم.

وی در پایان به شناختش از حریفان پیش‌رو اشاره کرد و گفت: در رقابت‌های آسیایی با تیم سپاهان، مقابل برخی بازیکنان ملی‌پوش قطر بازی کرده‌ایم و شناخت خوبی از آنها داریم. همچنین بازی‌های قبلی کره شمالی و قطر را آنالیز کرده‌ایم و مطمئنم کادر فنی هم برنامه‌ریزی دقیقی برای این دیدار‌ها دارد. بازی‌های ملی سطح بالایی دارد. ما با تمام توان تلاش می‌کنیم با آمادگی و آنالیز دقیق، بهترین نتایج را مقابل این دو تیم کسب کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین