پایگاه خبری آفتاب
۲۰ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 10 June 2026
کد خبر:۹۹۰۹۳۲
۱۳:۱۴
۱۴۰۴/۰۳/۰۴

قوامی: برای پرداخت کالابرگ ۱۷ همت کسری داریم

قوامی: برای پرداخت کالابرگ ۱۷ همت کسری داریم
یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در موضوع هدفمندی ما می‌خواهیم سه دهک را حذف کنیم، اما منابع این سه دهک کالابرگ پنج دهک دیگر را جبران نمی‌کند و حداقل ۱۷ هزار میلیارد تومان کسری داریم.
۱۳:۱۴
۱۴۰۴/۰۳/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،

هادی قوامی نماینده  اسفراین در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۴ صحن مجلس در تذکری با اشاره به برگزاری انتخابات هیئت رئیسه مجلس در سال دوم طی روز‌های آتی گفت: چهارشنبه با قدرت می‌آییم تا پایانی باشیم بر کم اعتنایی به آیین نامه مجلس و برگرداندن مجلس به راس امور با شعار مجلس تحولی و تکاملی در اجلاسیه دوم.

وی همچنین در تذکری خواستار توجه به وضعیت نانوا‌ها و پرداخت هزینه آنها، توجه به وضعیت رانندگان ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای، تبدیل وضعیت معلم‌های مهرآفرین، نهضتی و پیش دبستانی و همچنین سرباز معلم‌ها، توجه به وضعیت اسفبار کشاورزی، آب شرب و برق و همچنین وارداتی که به تولید داخل آسیب می‌زند، شد.

این نماینده مجلس در پایان در تذکری به رئیس مجلس اظهار کرد: در موضوع هدفمندی ما می‌خواهیم سه دهک را حذف کنیم، اما منابع این سه دهک کالابرگ پنج دهک دیگر را جبران نمی‌کند و حداقل ۱۷ هزار میلیارد تومان کسری داریم.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
هادی قوامی کالابرگ
ارسال پیام
captcha