کد خبر: ۹۹۳۱۹۳
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۸

۴۸ شکارچی غیرمجاز در یک هفته دستگیر شدند

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط‌زیست اعلام کرد که طی هفته گذشته، از ۷ تا ۱۳ خردادماه، ۴۸ متخلف شکار و صید دستگیر شدند و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.
۴۸ شکارچی غیرمجاز در یک هفته دستگیر شدند
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط‌زیست، سرتیپ دوم ستاد رضا رستگار با ارائه گزارش عملکرد یگان حفاظت در این مدت، از کشف بیش از ۶۶۹ مورد تخلف محیط زیستی خبر داد.

این گزارش شامل ۸۸ مورد صید غیرمجاز آبزیان، ۲۹ مورد شکار پرندگان، ۱۳ مورد شکار پستانداران و بیش از ۳۵۰ مورد زنده‌گیری غیرقانونی حیات وحش است. همچنین ۴۷ قبضه سلاح شکاری مجاز و غیرمجاز و ۱۳۵ مورد ادوات شکار و صید از متخلفان کشف و ضبط شده است.

سردار رستگار در ادامه با اشاره به برنامه‌ریزی‌های یگان حفاظت برای بهبود عملکرد، تاکید کرد که یکی از اولویت‌ها، حمایت از محیط‌بانان و ایجاد شرایطی است که آنها با انگیزه بیشتری به وظایف خود بپردازند.

وی افزود: تلاش داریم معیشت محیط‌بانان را ارتقا داده و با افزایش تجهیزات و استفاده از ابزار‌های نوین، کیفیت اجرای مأموریت‌ها را بهبود بخشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین