کد خبر: ۹۹۴۴۲۱
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵
از سوی قوه قضائیه اعلام شد

جزئیات پرونده بازداشت پسر و عروس حجت‌الاسلام صدیقی

جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه، در خصوص بازداشت فرزندان حجت‌الاسلام صدیقی اظهار داشت: این پرونده مربوط به موضوعی است که بیش از ده روز از آغاز رسیدگی به آن می‌گذرد و تاکنون شش نفر در این ارتباط بازداشت شده‌اند. از جمله افراد بازداشت‌شده، یکی از فرزندان حجت‌الاسلام صدیقی و همسر او (عروس خانواده) هستند.
جزئیات پرونده بازداشت پسر و عروس حجت‌الاسلام صدیقی
آفتاب‌‌نیوز :

سخنگوی قوه قضائیه افزود: نکته حائز اهمیت آن است که حجت‌الاسلام صدیقی بلافاصله پس از اطلاع از موضوع، با صراحت اعلام کردند که تابع قانون هستند و تاکنون هیچ‌گونه اقدامی در جهت پیگیری یا اعمال نفوذ در روند پرونده از سوی ایشان انجام نشده است. ایشان همچنین آمادگی خود را برای همکاری با دستگاه قضایی و کمک به روشن‌شدن ابعاد این پرونده اعلام کرده‌اند؛ موضعی که شایسته تقدیر است.

جهانگیر ادامه داد: امیدواریم با پیگیری‌های مستمر قوه قضائیه، ابعاد این پرونده و سایر پرونده‌های مشابه هرچه سریع‌تر روشن و شفاف شود.

وی تأکید کرد: نکته مهمی که باید مورد توجه قرار گیرد، این است که دستگاه قضایی هیچ‌گونه خط قرمزی در مبارزه با مفاسد قائل نیست؛ چه این مفاسد درون قوه شکل گرفته باشد و چه بیرون از آن. پیش‌تر نیز در پرونده فرزندان یکی از معاونان سابق قوه قضائیه نشان دادیم که در برخورد با فساد، نه تبعیضی روا می‌داریم و نه از اقدام قاطع در قبال هیچ فردی ابا داریم. در آن پرونده، قوه قضائیه پیش‌قدم شد و در این پرونده اخیر نیز، بلافاصله پس از دریافت اطلاعات اولیه و با همکاری نهاد‌های اطلاعاتی، موضوع به‌سرعت در دستور رسیدگی قرار گرفت.

سخنگوی قوه قضائیه تصریح کرد: هم‌اکنون تحقیقات مقدماتی این پرونده در حال انجام است و مطابق قانون، تا پیش از تکمیل بررسی‌ها، امکان ارائه جزئیات بیشتر وجود ندارد. با این حال، به‌طور کلی می‌توان گفت که اتهامات مطرح‌شده در این پرونده از جنس اتهامات مالی است. پس از نهایی‌شدن بررسی‌ها، دستگاه قضایی اطلاع‌رسانی دقیق‌تری در این زمینه انجام خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین