کد خبر: ۹۹۶۷۵۰
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۴

ساپینتو در چنین روزی سرمربی استقلال شد!

سه سال پیش در چنین روزی، ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی سابق براگا، رسما به عنوان جانشین فرهاد مجیدی معرفی شد.
ساپینتو در چنین روزی سرمربی استقلال شد!
آفتاب‌‌نیوز :

ریکاردو ساپینتو در شرایطی تبدیل به گزینه اول هدایت استقلال در فصل آینده شده که درست سه سال پیش در چنین روزی، به‌عنوان سرمربی جدید آبی پوشان پایتخت و جانشین فرهاد مجیدی انتخاب شد.

ساپینتو در تاریخ ۳۱ خردادماه ۱۴۰۱ برای اولین بار پا به تهران گذاشت تا به طور رسمی توسط مدیریت وقت استقلال به عنوان سرمربی جدید معرفی شده و تبدیل به چهاردهمین خارجی سکان‌دار نیمکت استقلال شود.

ساپینتو در مقطع اول حضورش در استقلال که تنها یک فصل به طول انجامید، با ساختن تیمی تهاجمی با میل به گلزنی بالا، یکی از ترسناک‌ترین استقلال‌های یک دهه اخیر را ساخت، اما جا ماندن از کورس قهرمانی لیگ برتر با شکست در دربی برگشت و از دست رفتن قهرمانی در جام حذفی با قبول شکست دوباره برابر پرسپولیس، باعث شد تا راه او و استقلال به تلخ‌ترین شکل ممکن از یکدیگر جدا شود.

البته که ساپینتو خاطرات خوش بسیاری را نیز در ذهن هواداران استقلال ایجاد کرد که مهم‌ترین آنها قهرمانی در سوپرجام با پیروزی مقابل نساجی و البته پیروزی‌های پرگل در طی فصل، همچون برتری ۶-۱ مقابل هوادار و برد تاریخی ۷-۱ برابر تراکتور، از جمله به‌یادماندنی‌ترین پیروزی‌های استقلال تحت هدایت ریکاردو ساپینتو لقب گرفتند.

ساپینتو در مقطع اول حضورش در استقلال، در ۳۶ بازی آبی پوشان را هدایت کرد که حاصلش کسب ۲۵ برد، ۸ مساوی و تحمل پنج شکست بود. ضمن آنکه تیم او در همین تعداد بازی کم موفق به ثبت ۶۵ گل زده برابر رقبای خود شد.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین