کد خبر: ۹۹۶۸۹
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۳

ترکیه: توافق درباره مبادله سوخت اتمی ایران به دست آمده است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: خبرگزاری‌های ترکیه به نقل از مقام‌های آن کشور گزارش داده‌اند، توافق درباره‌ی مبادله سوخت اتمی با تهران به دست آمده است.
 
بنا بر این گزارش جزییات توافق تهران هنوز ا علام نشده است اما احمد داووداغلو وزیر خارجه ترکیه، که در تهران به سر می‌برد گفته است که احتمال می‌رود امروز دوشنبه در اینباره به‌طور رسمی اظهار نظر شود.
 
به گزارش خبرگزاری‌ها، وزیر خارجه ترکیه در این‌باره به خبرنگاران گفته است که پس از حدود 18 ساعت مذاکره طرفین به توافق دست یافته‌اند.
 
رجب طیب اردوغان، نخست‌وزیر ترکیه، که پیشتر اعلام شده بود به ایران نخواهد رفت، شامگاه یکشنبه وارد تهران شد تا به همراه لولا داسیلوا رییس جمهور برزیل، مذاکرات نهایی درباره پیشنهاد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای مبادله سوخت هسته‌ای با مقام‌های کشورمان انجام دهند.
 
برزيل و ترکيه، هر دو عضو غيردائم شورای امنيت سازمان ملل متحد هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین