کد خبر: ۹۹۷۶۷۱
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۳

رونمایی از ۴ تمدیدی استقلال قبل از شروع تمرینات

استقلال قبل از شروع تمرینات از ۴ بازیکن تمدیدی اش رونمایی خواهد کرد.
رونمایی از ۴ تمدیدی استقلال قبل از شروع تمرینات
آفتاب‌‌نیوز :

روزبه چشمی، حسین حسینی، رامین رضاییان و آرش رضاوند ۴ بازیکنی هستند که به گفته مدیران باشگاه برای تمدید قرارداد با مدیران باشگاه توافق کرده‌اند، اما هنوز قراردادی بین طرفین امضا نشده است. 

قرار است آبی‌ها از تمدید قرارداد این ۴ بازیکن قبل از شروع تمرینات رونمایی کنند تا آنها از روز اول در کنار سایر بازیکنان خودشان را آماده شروع لیگ بیست و پنجم کنند.

چشمی، رضاوند، حسینی و رضاییان بازیکنان مهمی در استقلال محسوب می‌شوند و بی تردید ریکاردو ساپینتو روی درخشش آنها در ادامه فصل حساب ویژه‌ای باز کرده است.

از بین بازیکنانی که قرارداد ندارند، جدایی سیلوا و زبیر نیک نفس تقریبا قطعی است، ایمان سلیمی و مرادمند هم احتمالا جدا می‌شوند ولی مهرداد محمدی هم دیگر بازیکنی است که به احتمال فراوان قراردادش تمدید خواهد شد و مدیران باشگاه تمایل دارند او را حفظ کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین