در خرداد ماه تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بهشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "برنج ایرانی" با ۱۱.۱ درصد، "ماکارونی" با ۵.۴ درصد و "رشته آش" با ۴.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "مرغ ماشینی" با ۱۰.۹ درصد میباشد، همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"ماهی قزلآلا" با ۰.۵ ـ درصد میباشد.
لبنیات، تخممرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخممرغ" با ۲۷.۲ درصد، "ماست پاستوریزه" با ۸.۷ درصد، "شیر پاستوریزه" با ۶.۳ درصد و "پنیر پاستوریزه" با ۵.۶ درصد میباشد.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "لیمو ترش" با ۴۶.۴ درصد، "سیب" با ۱۴.۲ درصد و "خربزه" با ۸.۹ درصد میباشد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"هویج فرنگی" با ۲۱.۳ درصد، "لوبیاچیتی" با ۸.۴ درصد و "لوبیا قرمز" با ۶.۶ درصد میباشد، همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سیبزمینی" با ۱۲.۸ ـ درصد، "کدوسبز" با ۱۱.۳ ـ درصد، "خیار" با ۱۰.۳ ـ درصد، "بادنجان" با ۸.۱ ـ درصد و "فلفل دلمهای" با ۴.۵ ـ درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "نوشابه گازدار" با ۷.۷ درصد، "چای خارجی بستهای" با ۷.۶ درصد و "قند" با ۷.۳ درصد میباشد.