کد خبر: ۹۹۹۲۶۶
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۲
در هر شرایطی آموزش را ادامه خواهیم داد

کاظمی: از یک میلیون و ۲۵۰ هزار دانش آموزش، ۸۰۰ نفر ثبت نام کرده اند

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در هر شرایطی آموزش را ادامه خواهیم داد، تاکید کرد که برنامه ریزی‌ها را انجام دادیم که از مدرسه تلویزیونی ایران به عنوان بخش تکمیلی و تقویتی حوزه آموزش استفاده کنیم.
کاظمی: از یک میلیون و ۲۵۰ هزار دانش آموزش، ۸۰۰ نفر ثبت نام کرده اند
آفتاب‌‌نیوز :

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیئت دولت بیان کرد: سال گذشته این موقع حدود ۷۰۰ هزار دانش آموز برای پایه اول ثبت نام کرده بودند. الان حدود ۸۰۰ دانش آموز از یک میلیون ۲۵۰ هزار دانش آموزش که باید ثبت نام کنند، ثبت نام خود را انجام داده‌اند؛ لذا در حوزه ثبت نام عملا نسبت به سال گذشته جلو هستیم. ضمن اینکه مهلت ثبت نام پایه اول را تا پایان تیر ماه تمدید کردیم. جای هیچ نگرانی نیست. سناریو‌های مختلفی را پیش بینی کردیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در هر شرایطی آموزش را ادامه خواهیم داد، تصریح کرد: امسال هم تصمیم داریم و از همین الان برنامه ریزی‌ها را انجام دادیم که از مدرسه تلویزیونی ایران به عنوان بخش تکمیلی و تقویتی حوزه آموزش استفاده کنیم. در بخش‌هایی هم که پوشش نداشته باشیم به عنوان بخش اصلی استفاده خواهیم کرد. کتاب‌های درسی همه آماده شده است و در حال توزیع است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین