کد خبر: ۹۹۹۶۶۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۷
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد؛

بازرسان آژانس اتمی، ایران را ترک کردند

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد که بازرسان این آژانس امروز (جمعه) ایران را ترک کرده و به وین بازگشته‌اند.
بازرسان آژانس اتمی، ایران را ترک کردند
آفتاب‌‌نیوز :

تیمی از بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که در طول درگیری‌های اخیر نظامی در تهران حضور داشتند، امروز ایران را ترک کرده و راهی مقر این نهاد در وین شدند.

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس با تأکید بر اهمیت حیاتی ازسرگیری فعالیت‌های نظارتی و راستی‌آزمایی آژانس در ایران، خواستار آغاز گفت‌وگوهای فنی با تهران درباره نحوه انجام این مأموریت‌ها در اسرع وقت شد.

وی در بیانیه‌ای اعلام کرد که همکاری با ایران در زمینه نظارت بر برنامه هسته‌ای این کشور برای ایفای نقش مؤثر آژانس در حفظ امنیت بین‌المللی ضروری است.

برخی منابع خبری مدعی شدند که بازرسان از راه زمینی و از مرز ارمنستان از ایران خارج شدند. بعد از حملات اسرائیل و آمریکاب به تاسیسات هسته ای ایران، بازرسان آژانس اجازه بازدید از تاسیسات نداشته اند.

به نوشته ایسنا، گروسی این اظهارات را در حالی مطرح می‌کند که گزارش گنگ و جانب‌دارانه او درباره برنامه هسته‌ای ایران، موجب صدور قطعنامه‌ای در شورای حکام شد که صهیونیست‌ها به استناد به همان، جنایت خود در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را توجیه کرده‌اند.

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور اسلامی ایران، در راستای اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی، قانون «الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی» را که در جلسه چهارم تیر ۱۴۰۴ مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده و در همان تاریخ به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، جهت اجرا به سازمان انرژی اتمی، شورای عالی امنیت ملی و وزارت امور خارجه ابلاغ کرد.

این اقدام در پی حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران صورت گرفت؛ حملاتی که به‌گفته مقامات ایرانی، در پی گزارش جانبدارانه و سیاسی رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شده و ناقض منشور سازمان ملل بوده است. بر این اساس، جمهوری اسلامی ایران تصمیم گرفت سطح همکاری‌های خود با آژانس را مورد بازنگری قرار دهد.

به نوشته فارس، لارنس نورمن خبرنگار روزنامه وال استریت ژورنال در حساب خود در شبکه اجتماعی ایکس مدعی شده بازرسان آژانس روز جمعه از طریق مرز شمال غربی از ایران خارج شده و وارد خاک ارمنستان شده‌اند. 

براساس گزارش الجزیره، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز روز جمعه اعلام کرد بازرسان این سازمان از ایران خارج شده و هم اکنون در مسیر بازگشت به مقر آژانس در وین هستند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
4
1
کیهان شش‌ماه قبل گفتند جاسوسان را اخراج کنید ، تمام اصلاح طلبان وغرب زدگان دربرابر این روز نامه قد علم کردند با طعنه واستهزا چنان به مخاطب خود القا می کردند که کیهان را دشمن اصلی نظام می دانستند ، ولی حالا چی؟ !!!!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین