کد خبر: ۹۹۹۹۵۰
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۴

ملاقات ساپینتو و اسکوچیچ در ترکیه/سرمربی استقلال به مرد کروات چه گفت؟

ریکاردو ساپینتو سرمربی جدید استقلال سابقه ملاقات با دراگان اسکوچیچ را دارد.
ملاقات ساپینتو و اسکوچیچ در ترکیه/سرمربی استقلال به مرد کروات چه گفت؟
آفتاب‌‌نیوز :

اگر همه چیز طبق برنامه جلو برود، استقلال و تراکتور پیش از آغاز بیست و پنجمین دوره رقابت‌های لیگ برتر، سوپر جام را برگزار می‌کنند تا تکلیف اولین کاپ قهرمانی فوتبال ایران در فصل آتی مشخص شود.

ریکاردو ساپینتو و دراگان اسکوچیچ تاکنون در فوتبال ایران با یکدیگر رقابت مستقیم نداشته‌اند، چون وقتی مرد پرتغالی در تابستان سال ۱۴۰۱ به ایران آمد تا هدایت استقلال را بر عهده بگیرد، اسکوچیچ سرمربی تیم ملی کشورمان بود و فکر می‌کرد با این تیم به جام جهانی ۲۰۲۲ خواهد رفت. البته این دو نفر سابقه ملاقات با یکدیگر را دارند و برخلاف ماجرا‌های کی روش- برانکو، رابطه این دو مربی باهم خیلی محترمانه بود. در اواسط تابستان ۱۴۰۱ هنگامی که استقلال اردوی تدارکاتی خود را داخل ترکیه برپا کرده بود، اسکوچیچ به ملاقات آبی‌پوشان رفت و در قالب سرمربی تیم ملی علاوه بر اینکه یک جلسه تمرین استقلال را نگاه کرد، با ریکاردوساپینتونیز مشغول گفت‌و‌گو شد.

سکاندار استقلال در آن نشست به دراگان اعلام کرد برای موفقیت تیم ملی ایران کاملاً با او هماهنگ است و کمکش می‌کند. قرار شد این جلسات باز هم ادامه پیدا کند ولی اسکوچیچ از تیم ملی ایران کنار گذاشته شد تا کارلوس کیروش دوباره بازگردد. مردی که اتفاقاً ساپیتو با او هم رابطه خوبی داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین